Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Taurus neemt Peelpush op de hoorns

Taurus H2 - Peelpush H1 4-0
(25-19, 25-16, 25-19, 25-19)

Taurus neemt Peelpush op de hoorns
Na de mooie overwinning tegen Voerendaal stond ons een nieuwe uitdaging te wachten. De koploper uit Houten, dit seizoen versterkt met ervaren krachten als Jelle van Jaarsveld, Bert Sturkenboom en Hans van Westrienen, had tot nu toe 34 punten behaald uit een totaal van 8 wedstrijden. 6 verliespunten dus tot nu toe, maar wij wilden er graag 1 (of meer) aan toevoegen. Op naar Houten dus!

Eenmaal gearriveerd beginnen we aan onze warming-up. Toen set 1 begon werd direct duidelijk wat de kracht van Taurus was. De ervaring. Het algemene spel van de Houtenaren zat goed in elkaar. Een goede pass, prima verdeling en onder andere een diagonaal van 2.89m waren goed voor een eerste setwinst. Hier moest een tandje bij, wilden we kans maken tegen deze mannen..

Dat tandje was moeilijker toe te voegen dan we dachten. Onze servedruk was simpelweg te laag waardoor Taurus een leuk spelletje kon spelen. Ondanks sommige prima punten van de Meijelnaren, wist Taurus weer vroegtijdig uit te lopen waardoor de set verloren ging met 25-16.

Door een aantal tactische wisselingen om op die manier 3 aanvallers aan het net te houden probeerde Johan het tij nog te keren in set 3. Peelpush kon op zich goed bijblijven, maar op het moment dat de stieren een versnelling hoger gingen werden we slachtoffer van hun degelijkheid. Ook set 3 ging helaas verloren met 25-19.

Het laatste puntje meepakken dan? De allerlaatste kans grijpen? Hier gingen we natuurlijk voor! Toch werd duidelijk dat Taurus dit bonuspunt maar wat graag in eigen huis wilde houden, en uiteindelijk was het dan Jelle van Jaarsveld (lees: gigant) die de laatste bal binnen mocht timmeren (als de vloer kapot is, eigen schuld).

Een 4-0 verlies tegen een betere tegenstander. Misschien kunnen we er thuis wat meer tegenover zetten, maar dan moeten we wel nog flink aan de bak! Komende zaterdag mogen we overigens tegen Coniche Topvolleybal Zwolle a.k.a. Topzwolleybal (hebben zij zelf bedacht hoor) spelen voor een plek bij de beste 8 voor de Nationale Beker! Gaat het lukken om tegen deze Eredivisionist te stunten? Wie weet! Een ding is zeker, het wordt een hele gave pot dus komt allen en geniet van 's werelds menselijkste hark en kameraden!

Om 19:00 in de Körref, see you there!

'Één voor allen, allen voor één!'

« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

De Heere van Meijel

Co sponsor

Dutch Graphic Group

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop