Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Onder de maat tegen Zaanstad

VV Zaanstad H2 - Peelpush H1 3-1
(21-25, 27-25, 25-23, 25-19)

Onder de maat tegen Zaanstad
Het was weer zaterdag en dat betekende een competitiewedstrijd! Dit keer stond de verre uitwedstrijd tegen Zaanstad op het programma, een jonge en vernieuwde ploeg. Onbekend voor ons.

Na een reis van +/- 2 uur kwamen we aan in een ietwat frisse sporthal. Omdat de wedstrijd voor ons uit liep door een 5-setter startten we later met de warming-up. Niet echt ideaal in een koelkast ten grootte van een sporthal.. Toch startte Peelpush op een zelfde manier als Zaanstad. Een klein beetje afwachtend, en niet echt overtuigend. De gehele set bleven we in de buurt van de Zaanse mannen, tot op het eind. We sloegen een gat en haalden de eerste set met 21-25 binnen. Mooi!

In set 2 begonnen we redelijk goed. We kregen een voorsprong van ongeveer 4 punten, die we vast bleven houden tot aan de 20-puntengrens. Toch verslapten we en lieten we Zaanstad dichterbij komen.. Na een aantal punten over en weer besliste Zaanstad de set en stond het ineens 1-1!

Hier moest wat aan gedaan worden, maar Peelpush was van slag. Dit was terug te zien in het spel wat vertoond werd. Twijfelachtig, gefrustreerd, niet gefocust. Peelpush liet Zaanstad in de wedstrijd komen en die kans namen de Zaanstedelingen maar al te graag aan. Met een stand van 25-23 ging ook set 3 naar Zaanstad.

Gaan voor die 5e set dan maar? Daar hoopten we in ieder geval wel op! Maar helaas, hopen is op dit niveau niet meer genoeg om een goed resultaat neer te zetten. Zaanstad speelde goed en constant, terwijl het bij ons gerust een rommeltje genoemd mocht worden. Peelpush verloor van zichzelf en van de tegenstander, want ook de laatste set ging met 25-19 naar de gastheren.

Pijnlijk, zo'n verlies! Maar geen tijd om te treuren. Even kort de wonden likken en dan direct weer door naar de trainingsweek. Komende zaterdag staat namelijk opnieuw een uitwedstrijd voor de boeg. Wij gaan op bezoek bij Next/Volley Dordrecht. Ook deze ploeg is flink vernieuwd, dus we zijn benieuwd!

'Één voor allen, allen voor één!'

« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Rabobank

Co sponsor

De Heere van Meijel

Co sponsor

Jumbo Meijel

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop