Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Mager puntje blijft in eigen huis

Peelpush H1 - Sliedrecht Sport H2 1-3
(20-25, 22-25, 22-25, 27-25)

Afgelopen zaterdag speelde heren 1 thuis tegen de reserves van sliedrecht sport. Dit team heeft de afgelopen 2 wedstrijden erg goed gepresteerd en heeft nog steeds de volle buit in handen. Aan ons de taak om de eerste puntjes van de koploper af te snoepen.

 

In de eerste set is het Sliedrecht dat weg loopt bij Peelpush. Een matige service vanuit Meijelse zijde en een gebrek aan enthousiasme resulteren in een achterstand waar Peelpush niet meer bovenop komt. Met 20-25 gaat set 1 naar de bezoekers.

 

In set twee ging het wat langer gelijk op, maar Peelpush kon niet doordrukken. Door middel van eigen fouten kwam Sliedrecht op voorsprong nadat Peelpush eerder een voorsprong had van een punt of 4. Boven de 20 puntengrens kon Peelpush het tij helaas niet keren. Met 22-25 ging ook set 2 verloren.

 

Om nog kans te maken op winst in eigen huis moest er gewonnen worden in set 3. Helaas gaf deze set een zelfde spelbeeld als set 2. Hoewel de score heen en weer bleef gaan was Sliedrecht duidelijk scherper in de rally’s. Dit resulteerde in een 22-25 verlies.

 

Het laatste puntje in eigen huis houden was nu de missie, en dat was direct te merken. Ineens was er vechtlust bij de mannen uit Meijel, en dat werd al aan het begin van de set duidelijk. Een voorsprong van 4 punten werd genomen en die gaf Peelpush niet meer af. Op het laatst werd het nog spannend, maar op een stand van 26-25 in het voordeel van Peelpush werd de wedstrijd beslist met een ace. 

 

Al met al geen goede wedstrijd, maar wel blij met het thuisgehouden punt. Komende week spelen we tegen promovendus Wik Univé H1! Dit team staat naast ons op de ranglijst, maar nu staat iedereen dat nog. 

 

‘Één voor allen, allen voor één!’
« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Rabobank

Co sponsor

De Heere van Meijel

Co sponsor

Jumbo Meijel

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop