Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Laatste wedstrijd, verlies in Utrecht

VV Utrecht H1 - Peelpush H1 3-2
(25-19, 15-25, 25-17, 15-25, 15-10)

Laatste wedstrijd, verlies in Utrecht
De laatste wedstrijd van het seizoen was klaar om gespeeld te worden. De mannen uit Meijel reisden af naar Utrecht om het seizoen van 2017-2018 een waardige afsluiter te geven en daarna huiswaarts te keren om feest te vieren in ons Rabo Sportcafé.

Aangekomen in Utrecht kwamen we een gigantisch gebouw binnen, ook wel het 'Station' genoemd volgens Fons (gewoon stadion Galgenwaard Peter). In dat 'Station' speelden we de wedstrijd tegen Utrecht H1, weliswaar in het zaaldeel, wat er aan vast lag.

In set 1 begonnen de twee teams op een gelijk niveau. De stand werd niet ver uit elkaar getrokken, maar toch kwam Utrecht op een gegeven moment wat meer los. Peelpush toonde geen emotie en zonder emotie kun je niet winnen tegen gelijkwaardige tegenstanders.. Het was dan ook Utrecht dat de eerste set binnen sleepte met een stand van 19-25.

De tweede set begon een stuk beter, en Peelpush liep al gauw uit naar een goede voorsprong. Deze voorsprong werd gedurende de hele set vastgehouden, en Utrecht kon geen kant op. Met een flinke 15-25 werd de stand weer gelijk getrokken en stond Utrecht weer met beide benen op de grond.

Helaas was het in de set daarna weer totaal andersom. Peelpush zakte terug in spel en emotie, en straalde geen winnaarsmentaliteit uit. De mannen uit de Domstad domineerden het spelletje in deze set en dat merkte je ook aan de score. Met een duidelijke 25-17 werd het 2-1 voor Utrecht. Aan de bak dus!

Hoe gek het ook klinkt, aan de 'overwinningskant' lukte het de vierde set ineens wel weer. Peelpush kreeg een opleving en knalde Utrecht met een paar goede serveseries omver. Wederom resulteerde dat in een fikse voorsprong die de Domstedelingen niet meer te boven kwamen. Met 15-25 trok Peelpush de stand naar 2-2.

Deze wisselvallige pot (van beide partijen) zou beslist worden in de vijfde set. Peelpush begon niet scherp genoeg en liet Utrecht een paar puntjes uitlopen. Op een stand van 8-6 mochten de mannen van kant wisselen, maar dit bleek niet goed te zijn voor Peelpush. Utrecht liep uit en met 15-10 wonnen de mannen uit de Domstad de laatste pot.

Een veelzeggende afsluiter voor een wisselvallig seizoen. Wij hebben het seizoen afgesloten met een verdiende zesde plek, en willen jullie als supporters, vrijwilligers en vrienden bedanken voor de steun die we dit jaar hebben gehad! Komend jaar knallen we er op en gaan we weer zorgen voor een hoop spektakel! Maar eerst gaan we genieten van een paar weekjes rust.

Bedankt en tot volgend seizoen!

'Eén voor allen, allen voor één!'

« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

De Heere van Meijel

Co sponsor

Dutch Graphic Group

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop