Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Heren 1 wint tegen Dordrecht!

Peelpush H1 - Next/Volley Dordrecht H1 3-1
(25-20, 25-20, 25-20, 21-25)

Heren 1 wint tegen Dordrecht!
Het was weer zaterdag! Een dag die achteraf vol met verrassingen bleek te zitten. Het enige wat wij wilden voorkomen, was dat wij voor een verrassing kwamen te staan. Vandaar dat we vanaf het begin van de wedstrijd, tegen het team wat het rode lampje in het bezit had, met volledige concentratie het veld in gingen. Gesteund door oudgedienden als Jack 'jackie' van Hees, Mark 'de Butcher' Slegers en onze Tom Sillekens begonnen we aan de wedstrijd!

Door een aantal blessures aan de kant van Dordrecht zag de opstelling er een beetje anders uit dan in de heenwedstrijd. Iets wat ons niet meteen verkeerd uit kwam, maar wat prima uit pakte voor Dordrecht. We bleven namelijk gelijk op gaan en we konden ons niet echt los maken van de Dordtse mannen. Uiteindelijk bleken we boven de 20 toch net ietsje beter en haalden we deze set met 25-20 binnen!

Stukje beter moest het. Beginnen zoals we de vorige set hebben afgesloten. Dat was zo'n beetje de opdracht van Sjoerd. Toch had set 2 een beetje een zelfde spelbeeld als set 1. Het bleef weer gelijk op gaan, maar Peelpush was op beslissende momenten de betere partij. Wanneer er met lef gespeeld moest worden gebeurde dit dan ook, hoewel daar soms wel even een aanzetje toe gegeven moest worden (maar ach, kunnen we hebben van elkaar <3)! Wederom werd het 25-20 in het voordeel van de Meijelnaren, lekker!

Als ik de stand van set 3 direct al noem stopt u waarschijnlijk direct met lezen. Het leek door deze stand namelijk op een eentonige wedstrijd met constant hetzelfde setverloop. En eerlijk is eerlijk, dit was ook wel een beetje zo.. Weer gingen beide teams gelijk op, en weer was het Peelpush dat boven de 20 met de punten aan de haal ging. Ofja, Peelpush..? Dordrecht maakte in set 3 boven de 20-puntengrens maar liefst 5 persoonlijke fouten. Die nemen wij op zulk moment natuurlijk graag mee in ons geel blauwe tassie. 3-0!

Eigenlijk was het bijna een verplichting. Een 4-0 overwinning in eigen huis.. Maar Dordrecht gaf niet op. Zonder verslapt spel speelde de mannen uit Dordrecht door, terwijl Peelpush af en toe wat ballen lieten lopen. Dit resulteerde uiteindelijk in een slordig eind en setverlies op het laatste moment.. Jammer, maar helaas!

Wel mooi om te zien is dat onze concurrentie (Voerendaal en Sliedrecht) om plek numero très verder achterop is geraakt door puntverlies bij respectievelijk VVU en Velo! Op dit moment staan we namelijk 10 puntjes voor op Sliedrecht, die wel nog een wedstrijd te goed hebben. Aanstaande zaterdag hebben we een kans om die kloof te vergroten, maar zal Voerendaal er alles aan doen om de aansluiting weer te vinden. Net voor de carnaval kunnen we gaan genieten van een Limburgs onderonsje en gaan we zien of Harry d'n uurste paraat is! Alaaf, alaaf, alaaf!

'Één voor allen, allen voor één!'

« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Gemeente Peel en Maas

Co sponsor

De Heere van Meijel

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop