Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Heren 1 komt net te kort tegen Rijswijk

Peelpush H1 - Inter Rijswijk H2 1-3
(18-25, 25-22, 17-25, 25-27)

Heren 1 komt net te kort tegen Rijswijk
 Zaterdag 4 november stond voor de heren van Peelpush in het teken van de wedstrijd tegen Inter Rijswijk, een ploeg die in de top 3 bivakkeert en vorige week nog de ongeslagen koploper VCN wist te pakken. Van tevoren wisten we dus al dat het een zware opgave zou worden maar we ginger er alles aan doen om zo veel mogelijk punten in eigen huis te houden.

In set 1 begonnen we helaas slapjes. De passlinie werd flink onder druk gezet door de service van Rijswijk waardoor de spelverdeling voorspelbaar werd. Peelpush scoorde niet en al gauw leek het geloof voor de setwinst weg. Rijswijk liep uit en bleef punten scoren met de service, terwijl Peelpush juist te weinig druk zette. Helaas ging set 1 dan ook met 18-25 naar de bezoekers.

Set 2 begon in tegenstelling tot 1 een stuk beter. Peelpush begon met een voorsprong van 4 punten op de serve van de teruggekeerde Eddy Raaijmakers, en bleef die voorsprong vast houden. De servedruk werd flink opgeschroefd aan de kant van Peelpush en de pass werd stukken beter afgeleverd waardoor ook het midden veelvuldig aan het scoren kwam. Peelpush had Rijswijk in de tang en was in set 2 juist de betere partij. Hierdoor werd de stand gelijk getrokken met 25-22 in het voordeel van Peelpush.

Of Peelpush dit door zou kunnen zetten was natuurlijk de vraag, want het vergt enorm veel doorzettingsvermogen. We zouden Rijswijk onder druk moeten blijven zetten, maar helaas was dit niet het geval. De mannen uit het Westen kwamen onder de druk van Peelpush uit en gooiden hem zelf weer omhoog. Hierdoor lagen de problemen weer bij Meijelse kant en ging de set met een duidelijke 17-25 naar Rijswijk. 

Natuurlijk was Peelpush op zoek naar de vijfde set, maar daarvoor moest eerst set 4 gewonnen worden. Een lange tijd stond Peelpush in deze set dan ook op voorsprong en er werd goed werk verricht, zowel in het achterveld als aan het net. Uiteindelijk stond Peelpush boven de 20 nog één punt voor, maar Rijswijk drukte zich langszij en uiteindelijk stond er 25-27 op het scorebord in het voordeel van Rijswijk.

Helaas, een 3-1 verlies voor de mannen van Peelpush tegen de  huidige nummer 2. Maar niet getreurd, deze week gaan we weer hard aan de slag om komende zaterdag te knallen tegen Sliedrecht Sport H2! Een voor ons onbekend team, dus weer alle motivatie om direct een goede eerste indruk achter te laten!

'Één voor allen, allen voor één!'

« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Lindeboom

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Jumbo Meijel

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop