Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Geen puntje verspeeld door H1!

Peelpush H1 - Skunk H1 4-0
(26-24, 26-24, 25-20, 35-33)

Geen puntje verspeeld door H1!
De laatste thuiswedstrijd was aangebroken. Een heel seizoen lang hebben we gestreden voor de punten, en nu was het dan zo ver. De laatste pot in de vertrouwde Körref dit seizoen. Ook was dit helaas de laatste thuiswedstrijd van waardige leden van ons team. Onze 'Bomber oet Kepel' gaat na dit seizoen meer aandacht besteden aan zijn privéleventje, onze spelverdeler Ijen gaat studeren in Amsterdam en daar heeft hij het net iets te druk mee om ons komend seizoen van dienst te zijn en onze Koen 'Keverberg' van de Beuken studeert volgend jaar af in het buitenland, en met drie trainingen in de week is dat net te duur met het vliegtuig.. Alle ingrediënten dus om deze mannen en ons publiek een mooie afsluiting te geven van het seizoen!

De wedstrijd ging van start en de eerste service ging het net over. De tegenstander van vandaag was degradant Skunk, maar die bleken zich niet zomaar gewonnen te geven. Dit werd duidelijk doordat wij geen afstand konden nemen gedurende de set. Met niet al te sierlijk volleybal werd het uiteindelijk spannend boven de 20, maar gelukkig werd er op een stand van 25-24 een beslissing gemaakt door Koen, die de set met een prachtige sprongserve binnen haalde. Op naar set 2!

Eigenlijk kunnen we over set 2 kort zijn. Het was namelijk een regelrechte kopie. De Peelpushmannen speelden over het algemeen slordig volleybal, wat resulteerde in een aantal mooie punten maar ook wat flinke missers. Toch liep Skunk niet uit, want zij lieten hetzelfde spelbeeld zien. Opnieuw liep de stand op tot de 'big points' en alweer trok Peelpush aan het langste eind. Wederom een 26-24 overwinning en dus een 2-0 voorsprong!

Om duidelijk te laten zien dat wij niet van plan waren om de Veghelnaren punten mee naar huis te geven moesten set 3 ook zeker winnen. Peelpush startte iets feller wat resulteerde in een kleine voorsprong. De Meijelnaren hielden dit vast en de bezoekers kwamen de achterstand niet meer te boven. Ook set 3, en hiermee de wedstrijd, werd gewonnen door de gastheren met 25-20. 

Het is natuurlijk het lekkerst om alle punten in eigen huis te houden, maar dit zou zeker geen eitje worden. Skunk was taai en Peelpush was slordig in set 4. Zo slordig zelfs, dat Skunk op een voorsprong kwam boven de 20 punten. Gelukkig werd er door een prima serviceserie de stand weer gelijk getrokken en ging het er om spannen wie er met het laatste punt aan de haal ging. De punten vlogen over en weer en de spanning was om te snijden. Uiteindelijk vond de middenman van Skunk het welletjes en sloeg hij de bal bijna tegen de muur buiten de lijnen van Peelpush (en dat is knap wanneer je centrecourt speelt).. Met een 35-33 setwinst werd de vierde en laatste set binnen gehaald door de Peelpushmannen! Een stroeve 4-0 overwinning in eigen huis, maar de punten zijn weer binnen!

Volgende week spelen we dan echt de allerlaatste wedstrijd van het seizoen. Wij reizen af naar de Domstad om daar VV Utrecht te ontmoeten. Het thuisduel eindigde in een 3-1 overwinning, maar Utrecht zal dit niet zo maar laten gebeuren in hun eigen Galgenwaard.. Daarna gaan we natuurlijk zo snel mogelijk richting ons eigen Rabo Sportcafé om het seizoen af te sluiten met het jaarlijkse eindseizoensfeest! See you there!!

'Eén voor allen, allen voor één!'« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Gemeente Peel en Maas

Co sponsor

De Heere van Meijel

Co sponsor

Jumbo Meijel

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop