Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Dordt komt tekort, dus een 4-0 winst!

Next/Volley Dordrecht H1 - Peelpush H1 0-4
(20-25, 23-25, 21-25, 20-25)

Dordt komt tekort, dus een 4-0 winst!
Ah, het was weer zaterdag. Ofja, die was alweer bijna om. Voordat we vertrokken naar Dordrecht was het namelijk alweer bijna pikkedonker, dat krijg je met een wedstrijd rond middernacht (lees 19:45)..

Aangekomen in de Dordtse koepelhal leek het alsof Peelpush extra wakker was aan het begin van de eerste set! Na een prima warming-up was het Rikus Leenders die de wedstrijd mocht openen. Na direct een voorsprong te hebben gecreëerd door de libero van Dordrecht op te zoeken was het Peelpush dat als eerste dominant spel liet zien. Mede hierdoor werd de voorsprong ook vast gehouden en de eerste set binnen gehaald; 20-25!

Het spelbeeld was wel een stuk anders in de tweede set, waarin Dordrecht een beter antwoord had op onze service. De pass lag beter aan Dordtse zijde waardoor hun spel wat makkelijker uitgespeeld kon worden. Peelpush bleef wel op voorsprong, maar het kostte in deze set wel flink wat meer moeite. Vooral op het laatst werd het spannend, maar toen de floatservice aan Meijelse zijde de libero de bal richting het plafond liet sturen, was de tweede set binnen!

In set 3 begon Peelpush weer erg goed, en na een aantal discussies met de scheids waren het de Meijelnaren die de stand leidden. Met een ruime voorsprong mocht Peelpush het laatste setpoint proberen binnen te halen, maar na een aantal rare ballen was dit toch nog moeilijker dan gedacht. Uiteindelijk was het toch Peelpush dat de laatste bal op de grond kreeg. 3-0!

Set 4 ging om het bonuspunt, en dat wilden wij graag hebben! Natuurlijk wilde Dordrecht dat ook, maar daar waren we het toch niet zo mee eens. We kwamen aan het begin van de set weer op voorsprong en hielden deze voorsprong vast, waarna Joshua 'the boemboembone' Koch de laatste bal erg a-typisch (voor zijn doen) met zijn wijsvingertje op Dordtse bodem werkte. Een tweede 4-0 overwinning! En alweer in een uitwedstrijd!

Van zo'n overwinning hebben we zeker kunnen genieten (lees: biertjes in Dordtse kantine en natuurlijk in het busje), maar komende zaterdag staat er alweer een volgende wedstrijd op het programma. En niet zo maar een..

Komende zaterdag staat de (originele) Limburgse clash op het programma! De männer van Voerendaal komen, misschien wel weer met zonnebril, onze sporthal bezoeken om deze derby te spelen. Wij hebben er weer zin in, en we hopen jullie ook!

Bis samstag! (ons Limburgs is niet zo supergoed. Stan, kun je even helpen?)

'Één voor allen, allen voor één!'

« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Rabobank

Co sponsor

De Heere van Meijel

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop