Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Dames 2 snoept puntje af van de koploper

Peelpush DS2 - Ledub DS1 1-3
(20-25, 12-25, 22-25, 25-20)

Dames 2 snoept puntje af van de koploper
Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Ledub Dames 1 op het programma. In de voorbereiding hebben we hier al een paar keer tegen gespeeld en wisselende resultaten behaald. Ledub staat bovenaan de ranglijst dus we wisten van te voren dat het geen makkelijke wedstrijd zou gaan worden. Maar zoals we vorige wedstrijd tegen Vocasa (3-2 winst) hebben laten zien, is het mogelijk om te stunten tegen de hogere teams.

In de eerste set begonnen we goed en ging het tot aan de 15 ongeveer gelijk op. Hierna maakten we iets te veel eigen fouten hierdoor pakte Ledub de eerste set met 25-20. De tweede set hebben we niet ons eigen niveau kunnen halen en door een gebrek aan scherpte keken we al snel tegen een achterstand aan. Deze set was Ledub duidelijk de betere partij en kwamen wij niet verder dan 25-12.

Nadat Johan en Angelique ons op het hart hadden gedrukt dat we veel beter konden en dat we nu vol voor de setwinst moesten gaan, begonnen we sterk aan de derde set. In het begin hadden wij steeds de voorsprong en op een gegeven moment stond het 17-17. Hierna raakten we de voorsprong kwijt, we hadden wat passfoutjes en we kregen de ballen niet meer op de grond. Via 23-20 werd het uiteindelijk 25-22 in het voordeel van Ledub.

Nu moesten we dus proberen om in de vierde set te laten zien wat we waard zijn, want een puntje hadden we wel verdiend. Het ging lang gelijk op maar vanaf 19-19 bouwden we door een goede serviceserie van Mirna onze voorsprong uit. Deze gaven we niet meer uit handen waardoor we de laatste set wonnen met 25-20!

Al met al hebben we weer genoeg dingen waar we komende week op kunnen trainen, zodat we volgende week als team samen de winst kunnen pakken. Zaterdag 2 december om 19.00 uur in Gouda tegen Vollingo, zij staan op dit moment onderaan dus wie weet boeken we daar onze eerste 4-0 overwinning dit seizoen. Alle support is welkom!

Sanne Janssen

« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Rabobank

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Jumbo Meijel

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop