Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Ten onder tegen Alterno in eigen hal

Peelpush - Coolen - Alterno 1-3
(16-25, 25-22, 22-25, 18-25)

Ten onder tegen Alterno in eigen hal
 Ten onder tegen Alterno in eigen hal.

Zondag 12 november mochten we voor de vierde zondag op rij aantreden in onze eigen Körref in Meijel, deze keer tegen Coolen Alterno DS1 uit Apeldoorn. In een goed gevulde sporthal hoopten wij een mooie wedstrijd neer te zetten en punten te pakken. Alterno leek tot nu toe wat wisselvallige resultaten neergezet te hebben dus roken we kansen.

We begonnen degelijk aan de wedstrijd en konden meteen in de eerste paar punten steeds een lichte voorsprong opbouwen, echter was het snel gedaan met die voorsprong. We zakten volledig weg en de felheid was ver te zoeken. Ineens keken we tegen een grote achterstand aan en stond er snel een dikke 16-25 op het scorebord in het voordeel van Alterno.

Dit moest en zou anders gaan in de tweede set. We begonnen vol overtuiging en bouwden een royale voorsprong op. Toch was er ook in deze set weer een punt waarop we wegzakten, de eigen foutenlast nam weer toe en Alterno wist het elke keer wel af te maken waar wij dit niet deden. Onze grote voorsprong werd behoorlijk verkleind maar gelukkig wisten we deze set toch naar ons toe te trekken met 25-22.

De derde en vierde set waren weer een kopietje van het eerder vertoonde niet met genoeg lef spelen. Ondanks een stabiele pass-linie konden we aanvallend niet het verschil maken deze wedstrijd. Teveel eigen fouten zorgden ervoor dat we steeds aan het kortste eind trokken in de eindfase van de set. De 3e en 4e set gingen verloren met 22-25 en 18-25.

Erg zuur dat we geen punt(en) hebben kunnen pakken tegen Alterno maar ondanks dat hebben we ook weer veel mooie dingen laten zien en gaan wij er weer hard voor trainen om in de volgende wedstrijden wél het verschil te kunnen maken!

Supporters heel erg bedankt voor jullie steun en hopelijk zien we jullie zaterdag(!!)! Op het programma staat namelijk de bekerwedstrijd tegen Springendal-Set-Up' 65 DS1, en alweer, in de Körref in Meijel :). Tot zaterdag, 18:00u!

Peelpush Dames 1


« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Lindeboom

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Dutch Graphic Group

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop