Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Peelpush verlengt samenwerking met staf Dames 1

Peelpush verlengt samenwerking met staf Dames 1
Na de succesvolle afsluiting van het seizoen 2016-2017 is Peelpush zich al volop aan het voorbereiden op het volgende seizoen in de eredivisie.

Coach Peter Verstappen zal samen met hoofdtrainer Johan Leenders ook in seizoen 2017-2018 aan het roer van het vaandelteam van Peelpush staan. Ter versterking van de staf zal zo mogelijk een nieuwe assistent-trainer worden toegevoegd. Teun Heldens blijft verbonden aan de ploeg als manager en ook het fysio-team met Rob van der Weerden en Boukje Knops blijven deel uitmaken van het begeleidingsteam.

Wil van Oosteren, voorzitter van VC Peelpush licht toe: “Mede door de succesvolle handhaving in de eredivisie en de groei en progressie wat het team het afgelopen seizoen heeft doorgemaakt, is voor het bestuur reden om de samenwerking te continueren. We blijven een club met ambitie en zijn er trots op dat Peelpush op het hoogste niveau in het Nederlandse volleybal kan blijven spelen.”

De samenstelling van de selectie is erg voorspoedig van start gegaan en krijgt inmiddels steeds meer vorm. Via Social Media blijft Peelpush informeren omtrent de voortgang.


« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Rabobank

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Jumbo Meijel

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop