Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Peelpush eindigt 2017 zonder punten

TT-Papendal - Peelpush 3-0
(25-23,27-25,25-13)

Peelpush eindigt 2017 zonder punten!
 
Afgelopen weekend stond de wedstrijd Tallentteam - Peelpush op het programma. Samen met heel wat supporters reisde we af naar Arnhem met het doel om punten binnen te halen! 
 
Helaas verliep deze wedstrijd iets anders dan we hadden gehoopt. De 1ste set ging erg gelijk op. Bij een stand van 9-9 heeft het spel een tijdje stilgelegen door meerdere telfouten, de emoties van t publiek liepen hoog op. We gingen door naar een 17-17 en 20-20 maar door wat eigen fouten hebben we deze set helaas niet kunnen winnen.
 
De 2e set had hetzelfde verloop als de eerste set. Er was aan beide kanten van het veld geen hoogstaand niveau volleybal te zien maar we kwamen tot een voorsprong van 21-18. Daarna was het over, we konden de ballen niet meer zelf afmaken en zo ging talentteam er met het 2e setpunt vandoor. 
 
De 3e set zullen we maar snel vergeten, we hadden geen enkele kans. We hebben in deze set en wedstrijd ook lang niet laten zien wat we in onze mars hebben. Via een 11-6 naar 19-10 en 23-13 ging ook deze set veloren. 
Veel fouten aan beide kanten van het veld en weinig mooie acties. 
De sets gingen verloren met: 25-23, 27-25, 25-13.
 
Komende week hebben we de tijd om ons even op te laden. En dan komt ons teamweekend naar Milaan er eindelijk aan! Hier hebben we lang naar uitgekeken. We gaan er een top weekend van maken zodat we daarna weer een vliegende volleybal start hebben in 2018! 
 
We hopen dat jullie ons ook in 2018 weer gaan steunen tijdens de wedstrijden! Dus, schrijf alvast in je agenda 14 januari 2018, 15:30 de tweede Limburgse derby. Nu spelen we tegen Nering Bögel VC Weert! Kom dat zien! De Korref te meijel!!
 
En bedankt voor alle supporters die ook dit weekend weer mee zijn gegaan!
 
Groetjes,
Peelpush dames 1


« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Lindeboom

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Jumbo Meijel

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop