Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Peelpush DS1 richting einde van de voorbereiding!

Peelpush DS1 richting einde van de voorbereiding!
 Afgelopen zaterdag hadden wij alweer ons derde weekend met oefenwedstrijden. Hiervoor maakte wij een mooie reis naar Bruinisse om hier aan te treden tegen Capelle en Taurus, beide spelend in de Topdivisie. Helaas viel het niet mee om hier tegen te strijden en verloren wij als eerste tegen Taurus met 3-0 en daaropvolgend tegen Capelle met 2-1. Uiteraard is niks een excuus voor dit verlies, maar wellicht was het team al erg verheugd op de teamactiviteit die zondag volgde.

Zondag mochten wij namelijk een fantastische dag meelopen met Brandweer Meijel! Onder begeleiding van Mark van Rooij en zijn collega’s zijn wij in een spoedcursus opgeleid om wat kleine ‘brandjes’ te kunnen blussen. Vanaf nu hoeven we dus ook niet meer te vrezen dat onze Körref afbrandt, want met ons in de buurt wordt dat zeker voorkomen.

Dat over afgelopen weekend, maar veel belangrijker: aankomend weekend is alweer het laatste weekend dat we kunnen oefenen voordat de echte competitie begint. We spelen in onze eigen Körref en we willen iedereen enorm graag uitnodigen om ons aan te komen moedigen! Het schema is als volgt:

13.45 uur:
Peelpush – Zoersel
Talentteam – Weert

15.15 uur:
Peelpush – Weert
Zoersel – Talentteam

16.45 uur:
Peelpush – Talentteam
Weert - Zoersel

Wij hebben er al enorm veel zin in, hopelijk tot zondag!

Veel groetjes,
Peelpush DS1


« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Dutch Graphic Group

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop