Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Peelpush boekt overtuigend zege en pakt de koppositie terug

Peelpush - Veracles 3-0
(25-12; 25-19; 25-21)

Peelpush boekt overtuigend zege en pakt de koppositie terug
 Peelpush boekt overtuigende zege en pakt de koppositie terug
De 11e van de 11e en een 2e thuiswedstrijd op rij. In het zuiden van het land is dit een dag waar veel carnavalisten naar uitkijken en de beelden van een vol Vrijthof in Maastricht kwamen voor de wedstrijd al langs via FB en Instagram. Maar ook Peelpush had zin in een feestje.

Na het verlies gisterenavond van Donitas zou winst vandaag op hekkensluiter Veracles ons, na de vervelende verliesbeurt van 20 oktober tegen Donitas, weer terugbrengen op kop in de Topdivisie.

Geleerd van ons te slappe spel vorige week, maar zeker ook door het resultaat van Dynamo Apeldoorn tegen Donitas: ”onderschat in deze Topdivisie nooit een tegenstander”.

Veracles was al op zaterdag afgereisd naar het zuiden en op social media kwamen beelden voorbij van hun aqua gym in een hotel in het nabije Asten als warming-up voor de wedstrijd tegen Peelpush.

Ondanks de start van het Carnaval waren de tribunes goed gevuld, en sierden de nieuwe banners van de speelsters met hun persoonlijke sponsoren de ingang naar de wedstrijdhal.

Let’s play!

Of het aan de aqua gym lag moet Veracles zelf beantwoorden, maar de meiden uit het hoge noorden begonnen uitermate slapjes aan de wedstrijd. Peelpush speelde met beduidend meer concentratie dan vorige week en binnen no-time stond een 5-1 voorsprong op het score bord. Via 13-5 en 18-6 werd set 1 met 25-12 gewonnen.

Veracles herstelde zich wel enigszins in set 2, maar een wedstrijd werd het nooit echt. Peelpush was, vandaag in ieder geval, veel te sterk en hoefde niet tot het uiterste te gaan om via 25-19 en 25-21 de 3-0 overwinning binnen te slepen.

3 punten, weer terug op kop en de after party kon beginnen.

Zoals al zo vaak gezegd, de topdivisie blijft een lastige divisie waar iedere week weer verrassende uitslagen te zien zijn, en met nog steeds een volle blessure bank zal het volgende week een zeer zware uitdaging worden als we tegen Vocasa in Nijmegen moeten aantreden. Vocasa laat zien dat ze iedere tegenstander aan kunnen en met de week stabieler beginnen te spelen.

Alle support is dus welkom! 1e fluitsignaal om 16:00 uur in de Vocasahal Symfoniestraat 200 in Nijmegen.

Be There !!!


« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

De Heere van Meijel

Co sponsor

Jumbo Meijel

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop