Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Heren 2 was niet zichzelf

Heren 2 was niet zichzelf
 Afgelopen zaterdag mocht heren 2 weer aantreden na een competitievrije zaterdag. Het gezellige 'Oktoberfest' en de 'vrije zaterdag' waren nodig om even flink bij te tanken. Peelpush mocht naar Arnhem om de punten op te gaan eisen. Er waren kansen genoeg maar het lukte Peelpush gewoon niet om de juiste vorm te pakken.

Peelpush knalde in het begin van de wedstrijd direct een gaatje door de enorme servicedruk. Het werd niet meer dan een klein gaatje van enkele punten, omdat de kansen in de aanval niet werden benut. De ploeg uit Arnhem maakte weinig fouten en creëerde ook nog veel kansen voor Peelpush. Maar hier werd niks meegedaan aan Peelpush-zijde. Arvevo slaagde er in om verder uit te lopen.
De ploeg uit Meijel maakte dure fouten vooral in de pass en aanval. De druk die Peelpush er in het begin van de set had opgelegd, was helemaal weg en daardoor ging Arvevo er vandoor met de setwinst: 25-19.

De tweede set was onderhand een kopie van de eerste set. Er werd veel druk uitgeoefend door de service en het hard werken in de aanval en verdediging. De standen bleven gedurende het begin van de set dichtbij elkaar. De druk vanuit de service en het harde werken verslapte en het lukte gewoon niet om de bal op de grond te krijgen bij Arvevo door met name hun sterke blokkade. Er ontstonden veel ergernissen in het team ! Deze ergernissen maakte dat er onvoldoende communicatie onderling was en er niet meer als team werd gespeeld. De set werd door Peelpush weggegeven met 25-19.

De ergernissen kon je bij iedere individu aflezen in het veld. De één vond dat hij zelf slecht speelde en de ander ergerde zich kapot waarom het blok gatenkaas was. De een ergerde zich aan de verdediging en de ander ergerde zich aan de setups. Dus uiteindelijk stonden we allemaal als individuen in het veld. De derde set werd verloren met 25-21.

De laatste set was natuurlijk alles of niks. Voor elke bal gaan, hard werken en vechten. Hadden we deze set gewonnen als een team? Deze vraag kan beantwoord worden door Sjoerd Simons onze coach. We hadden gewonnen met 25-17.

« terug naar overzicht
Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

Lindeboom

Co sponsor

Rabobank

Website sponsor

Inovamedia