Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Heren 2 speelt ver onder de maat

 Heren 2 speelt ver onder de maat
Afgelopen zaterdag mocht de ploeg uit Meijel het opnemen tegen het hoger geklasseerde Triade uit Tilburg. Triade streeft er naar om te kunnen doorstromen naar de Topdivisie en Peelpush staat momenteel op de 9e plek, waar meerdere teams aan het knokken zijn om in de 1e divisie te kunnen blijven. Elke setwinst is een puntje dichterbij de doelstelling, en er zal dus ook tegen de toppers voluit gegaan moeten worden.


Afgelopen zaterdag speelde Peelpush ver onder de maat. Peelpush kon de ploeg uit Tilburg het alleen moeilijk maken in de eerste set. Met een achterstand van 22-16 trok de ploeg namelijk onder de service van Rikus Leenders nog bij tot 24-24. Uiteindelijk pakte Triade de set door een passfout aan Peelpush-zijde. Ondanks deze korte opleving ging Peelpush nog slechter spelen in de sets die volgden.

Er werden veel directe fouten gemaakt in de pass, in de aanval werd niet gescoord en de spelverdelers haaden veel moeite om de aanvallers goed te kunnen bedienen. De tweede set is het ook niet waard om te bespreken. De achterstand werd alleen maar groter tot 25-13. De derde set werd er veel gewisseld om de sfeerimpressie van het team te veranderen, maar daar werd niks mee gedaan. Het viel tegen in de pass, aanval en spelverdelend.

Elke bal kregen we terug door een degelijk spelend Triade. Het verschil was dat de ploeg uit Tilburg elke kans clean uitspeelde. En de thuisploeg speelde tegen zichzelf en hun eigen fouten. De derde set werd met 25-17 verloren. Ook in de vierde set kwam de ploeg uit Meijel er niet aan te pas en verloor de set met 25-16. Een teleurstellende dag voor Peelpush en een compliment aan het degelijk spelend Triade. De ploeg uit Tilburg had een goed blok, stond stevig in de pass en was vooral slimmer in het afmaken. De uitslag was dus ook meer als terecht.

Komende zaterdag mag Peelpush het opnemen tegen het eveneens hoger geklasseerde Scylla in Wageningen. Peelpush moet alles uit de kast halen om flink te kunnen stunten tegen de ploeg uit Wageningen. Elke setwinst is een puntje dichter bij het doel !!

« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Jumbo

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien