Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

teleurstellende afsluiter

VC Gemini H1 - VC Peelpush H2 4-0
(25-19, 25-17, 25-19, 25-20)

teleurstellende afsluiter
 Afgelopen zaterdag was alweer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Ditmaal werd er afgereisd naar het verre Hilversum om daar nog eens te proberen om een wedstrijd te winnen.
Het bleek al gauw dat we niet in staat waren om hier de punten te pakken. Het leek alsof we niks in te brengen hadden en overklast werden door de mannen van Gemini. Hangende koppies en geen goede uitvoering van het spel leidde al gauw tot een 4-0 nederlaag, Setstanden Peelpush-Gemini: 19-25, 17-25, 19-25 en 20-25.

Desalniettemin hebben we toch in de laatste set kunnen lachen vanwege onze publiekswissels. Een snelle rit naar huis en een stop voor te eten zorgde er voor dat we klaar waren voor de voor de seizoensafsluitings-party in de vertrouwde sporthal de körref. De mannen hebben tot in de laatste uurtjes genoten van een moeizaam seizoen waarbij er maar 1 wedstrijd gewonnen werd en helaas degradatie na een tijdje een feit werd. Met dat in ons achterhoofd gaan we volgend jaar een niveautje lager ballen om daar maar eens het plezier in volleybal terug te vinden en weer eens te gaan winnen! En met een team in het verschiet waar de rek er nog niet uit is zijn we overtuigd dat dit dan ook zal gebeuren.

Maar tot die tijd er is gaan we eerst een rustperiode pakken en afscheid nemen van een aantal spelers. Daarnaast wil Heren 2 ook alle vrijwilligers, publiek en staf bedanken voor de steun en toeverlaat in dit seizoen en hopende dit volgend jaar ook weer mogen te ontvangen!
Tot de volgende keer in het seizoen 2016/2017!


« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

Rabobank

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Graphic en Mail

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien