Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Kaartjes en vervoer Final Four

Kaartjes en vervoer Final Four
Goed nieuws! Na het winnen van zowel de thuiswedstrijd als de return tegen VV Utrecht, is Peelpush Dames 1 met vlag en wimpel door naar de ‘Final Four’ voor de beker op 21 en 22 februari in Zwolle.

Kaartjes reserveren
Om de dames een extra steuntje in de rug te geven, is het natuurlijk leuk als we met zoveel mogelijk supporters naar Zwolle gaan om ze aan te moedigen tijdens de halve finale op zaterdag en we hopen ook de finale op zondag!
Kaartjes zijn nu al in de voorverkoop en zijn voor supporters van Peelpush zelfs met korting te verkrijgen. Wel is belangrijk dat je vóór woensdag 18 februari de kaartjes reserveert.

Tarieven voor de wedstrijden zijn als volgt:

Zaterdag 21 februari
- t/m 12 jaar en 65+ €4,00
- vanaf 12 jaar €6,50

Zondag 22 februari
- t/m 12 jaar en 65+ €3,00
- vanaf 12 jaar €5,00

Het reserveren van de kaartjes kan door een E-mail te sturen naar Teun Heldens op E-mail adres teunheldens@hotmail.com.
Vermeld in de mail je naam en je telefoonnummer. Meer dan één kaartje reserveren? Dat kan. Dan per persoon naam en telefoonnummer doorgeven.
Je reservering wordt doorgegeven aan de organisatie en dan liggen de kaartjes voor je klaar aan de kassa in Zwolle. Hier dien je tevens de kaartjes af te rekenen. Een reservering voor zaterdag is voldoende. Op vertoon van het kaartje van zaterdag kan je ook op zondag tegen gereduceerd tarief kaartjes verkrijgen aan de kassa.

Vervoer van en naar Zwolle
Samen rijden naar dit evenement is niet alleen heel erg handig en voordelig, maar natuurlijk ook gewoon super gezellig!
De supportersvereniging van Peelpush regelt daarom vervoer op zaterdag 21 februari. Voor slechts €12,50 ben je op-en-neer van Meijel naar Zwolle. Als de dames de finale weten te halen, wordt ook voor zondag vervoer geregeld. Aanmelden kan door een E-mail te sturen naar Teun Heldens op E-mail adres teunheldens@hotmail.com

Graag je voorkeur aangeven of je alle vier de wedstrijden wilt bekijken (vanaf 13.00 uur) of alleen de wedstrijden van de dames (vanaf 17.00 uur).

Zwolle, here we come! 

Foto: Peelpush Dames 1 (Smile Fotografie)

« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Feroce2

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Rabobank

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien