Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Eerste driekamp Peelpush H1

Eerste driekamp Peelpush H1
Na anderhalve week van voorbereiding stond dan nu het eerste driekamp voor de deur voor de mannen van Peelpush. De tegenstanders waren Avoc Achel en Cito. Peelpush moest het doen zonder de vedettes Eddy, Nils en Martijn. Martijn die nog steeds herstellende is van zijn blessure.

De eerste wedstrijd was tegen Avoc Achel. Bekend was dat zij al langer bezig waren met de voorbereiding en het zou dus een zware pot worden. Dit was terug te zien in de eerste set. Peelpush begonn wat tam zonder enthousiasme en kreeg de sterke servicedruk van de Belgen niet onder controle. De eerste set ging daarom vrij makkelijk naar Achel, 14-25.

De tweede set herpakte Peelpush zich. Met enthousiasme, lef en wilskracht was Peelpush een stuk beter dan de eerste set. De hele set lang werd gespeeld vanuit een voorsprong, maar helaas boven de 20 trok Achel aan het langste eind. 23-25.

De derde set was een kopie van de tweede set. Wederom lieten de mannen van Peelpush zien wat ze in huis hadden en speelden met lef en enthousiasme. Ook dit maal werd gespeeld vanuit een voorsprong, maar het was wederom Achel dat boven de 20 aan het langste eind trok. 22-25.

De vierde set was duidelijk voor de mannen van Peelpush. Wederom werd een goed niveau gehaald en met veel enthousiasme gespeeld. Peelpush trok de set redelijk snel naar zich toe en won uiteindelijk nadat Achel zich terug vocht met 25-21.

De tweede wedstrijd was tegen Cito uit Zeist. Een bekende van de competitie. Het zou dus een leuke pot worden.

Maar ook in de eerste set tegen Cito begon Peelpush niet sterk en liepen ze achter de feiten aan. Zonder enthousiasme en wilskracht werd er gespeeld. Dit resulteerde in een 18-25 verlies.

De tweede set startte Peelpush beter kwam het meer in haar spel. Het was nog niet wat het zijn moest, maar daarvoor zijn deze oefenwedstrijden natuurlijk. De set ging gelijk op. Peelpush maakte het nog even spannend voor het publiek door een kleine voorsprong weg te geven, maar wist zich net op tijd te herpakken.

Uiteindelijk werd deze set gepakt met 31-29.

De derde set verliep nog wat beter aan de kant van Peelpush. Met een aantal leuke rally's en mooie aanvallen kwam er meer enthousiasme in de ploeg. Hierdoor kon Peelpush de set naar zich toe trekken. 25-14 winst.

Al met al kunnen de mannen van Peelpush heren 1 concluderen dat het een geslaagd eerste driekamp was. Volgend weekend staat de Peelpush-dag te wachten. Peelpush heren 1 wilt het publiek bedanken en wellicht tot de volgende week in sporthal de Körref!


« terug naar overzicht
Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

Lindeboom

Co sponsor

Jumbo

Website sponsor

Inovamedia