Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Koeien in de wei & Peelpush dames 3 is blij!

Peelpush D3 - WIK/Unive D1 3-2
(21-25, 25-18, 20-25, 25-18, 15-7)

Koeien in de wei & Peelpush dames 3 is blij!
De laatste wedstrijd van het seizoen is door de meeste teams gespeeld. Dames 3 van Meijel speelt er echter nog twee; in de race voor promotie naar de 2e divisie.
Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen WIK/Univé dames 1 uit Groot-Ammers op het programma, aanstaande donderdag spelen we tegen Vocasa dames 2. Helaas met drie vaste spelers aan de kant vanwege blessures.

Onder de indruk van onder andere 1 middenspeelster van de tegenstander begonnen we de wedstrijd. Deze dame begon met een sterke serves, ondersteund door een groot repertoire aan songteksten, waardoor we al snel tegen een achterstand aan keken. Gelukkig deden we gewoon mee deze set, maar kwamen we iets te laat in actie: 21-25.

De tweede set knokten we terug. Met het publiek in onze rug, stonden we sterk! 25-18.

Aan de andere kant van het net hadden we moeite met de ploeg uit Groot-Ammers. Ze zetten ons goed onder druk met serveren. En het grote blok werkte ook in het voordeel van WIK, er kwamen veel ballen terug. Met 20-25 ging de set naar WIK.

De vierde set begonnen we sterk en dit wisten we gelukkig de hele set vol te houden. Maud Koolen maakte deze set in stijl af, met twee keer een mega serves (ace & ketser). Met 25-18 ging de set naar de Meijelse meiden.

De laatste set, de beslissende set. We begonnen sterk en hadden een grote voorsprong. Helaas was kwamen de dames uit Groot-Ammers weer terug. Boukje serveerde enkele mooie punten achter elkaar, waardoor Peelpush de voorsprong behield en uitliep. Met 15-7 ging deze set naar de Meijelse dames.

3-2 winst voor Peelpush dames 3!!!!!

Op naar Nijmegen. Aanstaande donderdag spelen we om 20.00u in tegen Vocasa dames 2.
Komt dat zien!!

In Meijel hebben we afscheid genomen van twee belangrijke speelsters uit ons team.
- José de Wit sluit na 37 jaar volleybal haar volleybal carrière af. Ze kijkt met een grote glimlach op haar gezicht (ondanks haar knieblessure) terug op al deze jaren. Ze is de afgelopen drie jaar een meerwaarde voor ons team geweest, volleyballend en als moeder van het team. José: Bedankt voor alles en een snel herstel gewenst!!
- Linda Verbugt gaat na zeker 7 jaar in de dames te hebben gevolleybald, haar carrière voortzetten in Maasbree. Helaas voor ons team moeten we afscheid nemen van ons ‘linkspootje’. Wij wensen haar veel succes en plezier bij Asterix.

Tot donderdag!!
 

« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Feroce2

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

SNS regiobank Alterna

Co sponsor

Jumbo

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien