Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Tweede nederlaag voor Peelpush 2

Peelpush - VCN 1-3
( 25 – 19, 22 – 25, 21 – 25, 22 – 25))

Tweede nederlaag voor Dames 2

Na een weekend vrij te hebben gehad stond afgelopen zaterdag 3 december op afwijkend tijdstip de wedstrijd tegen VCN op het programma. Het team uit Capelle aan den IJssel is een team met zeer ervaren speelsters en een team dat heel stiekem omhoog gekropen is op de ranglijst. 

 

De 1e set begon peelpush heel sterk, ballen werden lekker van de grond gehaald en daarna met veel zelfvertrouwen binnen de lijnen van VCN geslagen. Helaas lieten we ons verrassen door een aantal goede services aan de kant van VCN en zo kropen ze toch iets dichterbij. Maar peelpush kreeg de service onder controle en wist zo de set te winnen met 25 – 19! 

 

De 2e set begonnen de dames van Peelpush goed. VCN kwam met een afwisselend spel, waardoor de verdediging van Peelpush verrast werd, en VCN goed aan scoren toe kwam. Door sterke en zwakke periodes aan onze kant liep de score redelijk gelijk op. Deze keer was VCN sterker en wonnen zij de set met 22 – 25. 

1 set gewonnen, en 1 set verloren, er kun dus nog van alles gebeuren! 

De hele wedstrijd hadden de dames van Peelpush een sterke service waar VCN het ook moeilijk mee had. Peelpush speelde een goede set, naarmate de set vorderde nam de concentratie en ook de felheid af waardoor Peelpush niet in staat was om de set af te maken, en deze verloor met een kleine 3 punten verschil. 22 – 25 voor VCN. 

 

Set 4, het was onderhand wel duidelijk dat beide teams goed tegen elkaar op liepen, helaas gingen wij meer fouten maken en kwam een time-out van Johan waarna we weer het veld op gingen. Deze time-out had blijkbaar geen effect gehad, want we gingen door in ons oude spel. We sloegen een aantal ballen uit en alweer kwam er een time-out van onze kant. Door een aantal wissels probeerden Peelpush nog wat variatie in het spel te brengen. Maar doordat we ons ook nu weer lieten verrassen door een sterke service was het moeilijk het spelletje aan onze kant goed op te bouwen en ging ook deze laatste set naar VCN met 22 – 25. 

 

Volgende week uit tegen Hands up DS1 die samen met ons de 2eplek delen. Komt dat zien! 16:00 uur in Berlicum.  

 « terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Graphic en Mail

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien