Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Pijnlijke Nederlaag in Sneek

Sneek - Peelpush D1 3-0
(25-15, 25-14, 25-20)

 Vervelend tripje van Peelpush naar Sneek

Er zijn coaches die zeggen dat je eerst in het dal moet geraken voordat je de berg kan beklimmen. Wat dat betreft moeten de coaches Peter verstappen en Johan Leenders van de vrouwenploeg van Peelpush zich gelukkig prijzen, want in Sneek zakte het team uit Meijel door de ondergrens en werd het dal wel bereikt. Voordeel: het kan hierna alleen maar beter.

Over de 3-0 nederlaag tegen titelverdediger Sneek kan maar beter niet al te veel gezegd worden. Dat gebeurt na de 25-15, 25-14 en 25-20 wel in de kleedkamer. Want er valt heel wat te bespreken. Bijvoorbeeld waar het goede gevoel en spel tijdens de voorbereiding gebleven is?
Alles wat mis kon gaan, ging zaterdagavond in het hoge noorden mis. Pass, spelverdeling, verdediging, aanval, werkelijk niets lukte. Alleen in de derde set mocht even een voorsprong gekoesterd worden en bij 22-20 zat een verlenging er nog in. Maar het was duidelijk dat coach Petra Groenland van Sneek haar huiswerk goed had gedaan en dat haar speelsters zich goed aan de opdrachten hielden.

Toen in de Sneker Sporthal na afloop van het slechts een uur durende ‘duel’ de douches het ook nog eens niet deden en de meiden de drie uur durende terugreis stinkend, plakkend en balend moesten maken, was het drama wel compleet.
Het is voor Peelpush een kwestie van uithuilen en heel snel opnieuw beginnen. Veel tijd is er niet om de knop om te zetten, want woensdag is koploper Set Up uit Ootmarsum alweer op bezoek in Meijel. Aanvang 20.00 uur, aanmoediging en morele steun is zeer gewenst.


« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

Rabobank

Co sponsor

Lindeboom

Co sponsor

Soest Trappen

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien