Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Tien jaar Dames 2... Nadieh, bedankt!

King Software - Peelpush 3-1
(18-25, 25-18, 25-18, 25-17)

Tien jaar Dames 2... Nadieh, bedankt!
Dat Peelpush met 1-3 klop kreeg van de nummer tien… Het zij zo. Dit werd geheel overschaduwd door het feit dat de ‘ouwe rot’ van Dames 2, middenspeelster Nadieh Jenkins, na tien jaar afscheid neemt van het Meijelse reserveteam.

Maar liefst negentien jaar geleden klopte er een klein Nadiehtje aan bij De Körref en sindsdien was ze niet meer weg te denken uit het blauwgele tenue. Zoals ze al zei: “Johan heb ik waarschijnlijk vaker gezien dan ons eigen pa.”

Een van de meest memorabele wedstrijden zal ongetwijfeld de nederlaag tegen Energo in het seizoen ’10-’11 zijn geweest… Promotie naar de toenmalige B-League ging het team en dus ook Nadieh aan de neus voorbij. Des te zoeter smaakte 3-2 overwinning op Energo dit seizoen, volgens de kenners ‘de eerste thuisnederlaag van Energo tegen Peelpush sinds mensenheugenis’.

Inmiddels is Nadieh wat haren op het hoofd armer en wat inkt op de huid rijker. Daarnaast heeft Nadieh de afgelopen jaren een schat aan ervaring opgebouwd. Omsingeld door teamgenoten van 16, 17 en 18 jaar voelde ze zich ongetwijfeld ouder dan ze daadwerkelijk was. Termen als ‘oma van het team’, ‘hangbuiken’ en ‘grijze plukken’ passeerden de voorgaande seizoenen de revue. Maar laten we niet vergeten dat Nadieh slechts 26 jaar is!

Des te jammer dat #17 nu heeft besloten om er een punt achter te zetten, maar logisch is het wel. Er zijn immers andere dingen in de wereld dan alleen het volleybal! Dames 2 wil Nadieh ontzettend veel succes en plezier toewensen in de toekomst en om te spreken namens het hele team: We hebben van je genoten en we hopen dat we elkaar nog vaak in de sporthal zullen treffen! En wie weet wel als stand-in komend seizoen;)

« terug naar overzicht
Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

Lindeboom

Co sponsor

Jumbo

Website sponsor

Inovamedia