Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Dames 3 pakt thuis de volle punten!

Peelpush dames 3 - Hovoc dames 1 4-0
(25-22, 25-15, 26-24, 25-16)

Dames 3 pakt thuis de volle punten!
 Afgelopen zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd op het programma voor dames 3. Hovoc D1 was de tegenstander. Na een goede start vorige week in Venray wilden de meiden het thuispubliek een mooie eerste thuiswedstrijd voorschotelen. Bovendien had Peelpush nog wat recht te zetten tegen deze tegenstander , want vorig seizoen werd de eerste wedstrijd tegen de dames uit Horst kansloos verloren.

De eerste set begon goed voor dames 3. Horst werd meteen onderdruk gezet met een aantal goede services. Helaas kon Peelpush de vroege voorsprong niet gedurende de hele set vasthouden. De passing werd onder vuur genomen door de risicovolle services van Hovoc. Gelukkig was het toch Peelpush dat als eerste team 25 punten op het telbord had staan.

De tweede set begon in tegenstelling tot de eerste set erg onzeker aan Meijelse kant. Gelukkig werd die onzekerheid snel weggespeeld en kon Peelpush laten zien wat het huis heeft. Tot de 15 punten kon Hovoc nog aanhaken, maar daarna was het Peelpush dat de setwinst vrij gemakkelijk naar zich toe trok, 25-15.

Het was zaak dat Peelpush dit spel vasthield, maar dit gebeurde helaas niet in de derde set. Deze keer was er wel weer een goede start, maar Hovoc gaf zich niet zomaar gewonnen. In het spel van dames 3 slopen steeds meer kleine foutjes. Er werd nog maar weinig zelf gescoord. Na een nuttige time-out van Pé en een spannend slot, was het uiteindelijk toch Peelpush dat aan het langste eind trok, 26-24.

Een eerste 4-0 zege was hetgeen waar dames 3 voor wilde vechten. En dat lukte! In set 4 kwam het verzorgde spel uit set 2 weer terug. Met een aantal kei mooie geplaatste services van Kim en mooie blokkades van Mieke werd de laatste set vrij eenvoudig gewonnen met 25-16. Een mooie zege, die Peelpush met het hele team binnen heeft gesleept.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Bok op het programma. Een onbekende tegenstander uit het Zeelandse Kapelle. Hopelijk blijft dames 3 in ‘the winningmood’.« terug naar overzicht
Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Cluster sponsor

Graphic en Mail

Briljant sponsor

Gemeente Peel en Maas

Co sponsor

SNS regiobank Alterna

Co sponsor

Soest Trappen

Website sponsor

Inovamedia