Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Dames 2 feestend 2014 uit

Peelpush - Energo 3-1
(25-17, 25-20, 25-12, 21-25 )

Dames 2 feestend 2014 uit
Wat allemaal begon met heerlijke broodjes gesmeerd door Noor en een kerstkransje toe, eindigde met luidkeels getok vanuit de Meijelse Körref. Dames 2 had met de 3-1 overwinning op Energo zeker een glaasje champagne verdiend. 

Het jonge Meijelse team liet zich al snel van hun beste kant zien gedurende de eerste set. Vanuit een stabiele pass werden de aanvallers op hun wenken bediend. Energo had geen degelijk antwoord paraat en wist de vroege achterstand van 6-12 niet meer weg te poetsen: 25-17. 

Dames 2 zat duidelijk in een progressieve flow en trok de lijn door. Wederom zette de Peelploeg haar beste beentje voor en kwam de Peelploeg steeds beter in haar spel. Energo kwam niet aan te pas en kreeg niet veel aanvallen op de vloer. Met een degelijke 25-20 was ook het tweede punt voor Peelpush.

De Peelploeg was van plan om alle cadeautjes in huize de Körref houden. Na een bal op de tweemeter door Ilvy Sanders kwam Dames 2 alleen maar beter uit de verf. De uitploeg had geen antwoord op de strakke sprongfloaters van de jonge Limburgers en werd ook deze set ruimschoots binnengehaald: 25-12. 

In de vierde set was het toch Energo die een cadeautje onder de kerstboom vandaan wilde plukken. De Meijelse formatie kreeg meer tegenstand en aan het publiek werd een gelijk opgaand duel voorgeschoteld. De foutjes slopen er bij Dames 2 langzaam in, waardoor de piek helaas ver te zoeken was. Op de big points liet Peelpush het afweten en viel de set in handen van Energo: 21-25.

Na een korte winterstop zal Dames 2 zaterdag 10 januari 2015 haar eerste uitwedstrijd van het jaar gaan spelen. Er wordt pittige tegenstand verwacht van Vocasa, het Nijmeegse team waar Peelpush al jaren prachtige duels mee uitvecht. Het is aan de Meijelse dames om hun goede voornemens waar te maken, zodat in het volgende jaar weer meerdere keren luidkeels getokt kan worden. Aanvang 17.00 uur. « terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Graphic en Mail

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

Lindeboom

Co sponsor

Rabobank

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien