Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Heren 1 geeft volleyballes in Amsterdam

US(C) Amsterdam H1 - Peelpush H1 0-3
(18-25, 18-25, 20-25)

Heren 1 geeft volleyballes in Amsterdam
Er was eens een volleybalteam uit Meijel. Met vijftig euro's op zak voor de parkeermeter, het paard voor de wagen gespannen, het paspoort in de aanslag plus nog eens twee euro zakgeld van de mam om na afloop een biertje te drinken op de overwinning, waren de mannen van Guido Görtzen klaar om te vertrekken. Er werd nog overwogen om een vlucht te boeken, maar gezien de lage lonen buiten de Randstad werden we gedwongen om toch ouderwets het paard voor de wagen te spannen.

Na een zeer indrukwekkende warming-up bleek het team uit Meijel toch flink onder de indruk van de Amsterdamse paradepaardjes. Maar helaas zien de Limburgers wel vaker wat paarden op het platteland. De truc om ze te temmen werd dan ook overgedragen van vader op zoon. De eerste twee sets waren niet bijzonder. Peelpush overrompelde US(C) spelenderwijs.

In de derde set probeerde US(C) hun eer nog te redden, maar kwam simpelweg tekort tegen het solide spelende team uit Limburg. Tot grote verbazing waren de Limburgers slechts een tientje kwijt aan het parkeertarief en zodoende € 40,- bespaard. Eigenlijk was dit ook niet meer dan logisch na 65 minuten gespeeld te hebben.

In een wedstrijd waarbij de Amsterdamse grachten nog een betere nasmaak had voor US(C), keerde Peelpush nog lang en gelukkig terug naar het gezellige Zuiden. Paard en wagen mogen een week welverdiende rust nemen, volgende week wordt er namelijk voor het eerst dit seizoen gespeeld in De Körref. Aanvang van de wedstrijd op zondag 11 oktober om 15:30 uur. Tegenstander Next Volley Dordrecht. Hopelijk tot dan!« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

Rabobank

Co sponsor

SNS regiobank Alterna

Co sponsor

Graphic en Mail

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien