Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Heerlijke overwinning op Scylla!

Peelpush H1 - Scylla H1 4-0
(25-22, 25-19, 25-14, 25-17)

 Zaterdag 18 Februari stond de inhaalwedstrijd tegen Scylla uit Wageningen op het programma. De gasten uit Wageningen waren een onbekende voor ons aangezien de eerste wedstrijd werd verzet, en dit dus de eerste wedstrijd tegen Scylla was. Scylla heeft de laatste tijd een stijgende lijn laten zien en Peelpush was dus gewaarschuwd om de volle 100% te geven.
 
In set 1 moesten de mannen uit Meijel direct scherp beginnen. Dit werd goed uitgevoerd en Scylla werd onder druk gezet, met name door een goede servedruk. Peelpush passte goed waardoor Rikus zijn aanvallers goed kon vinden en Peelpush het Scylla lastig maakte om te scoren. Ook hielp Scylla Peelpush door veel serves te missen, waardoor de eerste set met 25-22 naar de Meijelse mannen ging.
 
Set twee was een set waarin de Peelpushmannen aan het begin niet echt door konden drukken. Er werd steeds achter de feiten aangelopen, maar dit veranderde toen Peelpush de druk op ging voeren. Vanaf de 16-16 liep Peelpush uit en wisten ze de set nog ruim te winnen. 25-19!
 
Set 3 is vaak een lastige set, aangezien je de concentratie er 100% bij moet houden en deze set dubbele punten op kan leveren. Toch voerde Peelpush deze set als collectief perfect uit. Ballen werden mooi verdedigd, en de kansen werden prima benut. Hierdoor wist Scylla zich geen raad meer en walste Peelpush met 25-14 over de Wageningers heen.
 
Voor het bonuspunt mocht de vierde set gespeeld worden. Ook deze set liep Peelpush vroeg uit en Scylla was niet in goede doen. De mannen uit Wageningen kregen geen bal op de grond van Peelpush en hadden niet genoeg servicedruk om de goede pass van Peelpush te ontregelen. Hierdoor maakte Peelpush de wedstrijd compleet en knalde een 4-0 overwinning op het scorebord. 
 
Dit was een heerlijke opsteker na een mindere periode van 3 wedstrijden, waardoor Peelpush met een glimlach de carnaval in kan. Hierna zal op 4 maart de wedstrijd tegen Avior gestart worden in Schalkhaar. Ook deze wedstrijd word weer een mooie, aangezien Avior thuis prima resultaten weet neer te zetten. 
 
Fijne Carnaval!
 
'Één voor allen, allen voor één!'


« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

Rabobank

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Graphic en Mail

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien