Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Laatste pot met een 'Happy end'!

Peelpush H1 - EVV Elburg H1 3-1
(25-22, 18-25, 25-23, 25-16)

Laatste pot met een 'Happy end'!
 Het was zover! De laatste speeldag was aangebroken. Zaterdag 22 april namen de mannen van Peelpush het voor een laatste keer op tegen EVV, en natuurlijk wilden we afsluiten met een knal. Voor de wedstrijd werd er al gesproken over een geweldig seizoen, en als we het even goed na gaan is niets minder waar!

In de eerste set werd gestart met de gedachte dat EVV een team is dat zich niet gek laat maken. We wisten dat ze er hoe dan ook een feestje van zouden maken, en hierdoor moesten we ons niet laten afleiden. Toch kwamen de punten niet vanzelf en moest er hard gevochten worden om de eerste set binnen te halen. Gelukkig lukte dat en stonden we met 1-0 voor! 25-22.

In set twee zwakten we wat af. Het scorend vermogen was zo goed als verdwenen en het leek of we wachtten op de fouten van de tegenstander. Dit is normaal gesproken niet ons spelletje, dus moesten we wat energie er in stoppen om ook deze set tot een goed einde te laten komen. Dit lukte uiteindelijk jammer genoeg niet en de tweede set ging met 18-25 naar de bezoekers.

Set 3 moest dus beter en langzamerhand kwam het scorend vermogen van onze aanvallers weer terug. Toch spartelde EVV flink tegen en bleef vechten voor de punten, die ze overigens vierden alsof hun leven er vanaf hing. Uiteindelijk werd set 3 in het voordeel van Peelpush beslist met een stand van 25-23 en stond het 2-1!

In de laatste set bleef Peelpush scherp en zwakte EVV wat af. Dit zorgde voor goede kansen voor de Meijelse mannen en hierdoor werd het spelletje wat frivoler. Er konden dingen uitgeprobeerd worden door de riante voorsprong van 9 punten, maar uiteindelijk maakte Peelpush het zakelijk af. De laatste set van het seizoen werd binnen gehaald met 25-16 en hiermee werd ook de laatste wedstrijd gewonnen!

Door dit resultaat is Heren als 2e geëindigd in de Eerste Divisie A, en dat mag gerust worden bestempeld als een super resultaat! 
Na de wedstrijd mochten de Happy Socks verruild worden voor de kroontjes en de paardjes, en mengde Heren 1 zich in het feestgedruis van het eindseizoensfeest. Ook EVV had dat idee, en we geven dan ook graag toe dat de Elburgers erg gezellig zijn!

De avond werd goed afgesloten en de komende week pakken we even onze rust om na te genieten van dit seizoen.

Als afsluiter willen we graag alle vrijwilligers en supporters bedanken! We zouden het niet zonder jullie kunnen!

'Één voor allen, allen voor één!'« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

Gemeente Peel en Maas

Co sponsor

SNS regiobank Alterna

Co sponsor

Graphic en Mail

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien