Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Peelpush in zee met Karlijn Jongbloets

Peelpush in zee met Karlijn Jongbloets
Komend seizoen zal de 20-jarige Karlijn Jongbloets de geel/blauwe kleuren van de Peelclub vertegenwoordigen. Karlijn, woonachtig in Tilburg en afkomstig van het uit de Eredivisie gedegradeerde VC Weert, wordt als 11e speelster aan de selectie toegevoegd.
Karlijn volgt de opleiding Johan Cruijff University aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Na haar volleybalcarriere te zijn gestart in, en vervolgens vorm te hebben gegeven bij VC Sarto in Tilburg, maakte Karlijn vorig seizoen de overstap naar VC Weert, waar zij een jaar in de eredivisie acteerde maar helaas degradeerde naar de Topdivisie. Karlijn spreekt het volgende uit: ik heb de ambitie om actief te zijn op het hoogste niveau en door het goede gevoel dat ik ervaar bij de vereniging, het team en de staf is het voor mij logisch dat ik voor Peelpush kies. Ik kijk uit naar volgend seizoen'!
Het team van trainer/coach Johan Leenders krijgt aldus steeds verder vorm en na een welverdiende vakantie zal de ploeg zich gretig voor gaan bereiden op seizoen 2015-2016.

Foto: Karlijn Jongbloets, seizoen 2014-2015 (foto: Wim Heijnen)
« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Feroce2

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

SNS regiobank Alterna

Co sponsor

Jumbo

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien