Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

De vlag is binnen!

Peelpush H1 - Rivo/Rijssen H1 3-0
(25-20, 25-18 & 25-18)

De vlag is binnen!
Peelpush Heren 1 heeft in een bomvolle sporthal De Körref een plek bemachtigd bij de laatste vier van het nationale bekertoernooi. Met ruime cijfers werd eredivisionist Rivo Rijssen verslagen, daar waar vorig week nog verloren werd met 3-2, stond er woensdagavond 3 februari een duidelijke 3-0 op het scorebord. Peelpush toonde zich oppermachtig in hun eigen Meijelse sporthal en gunde Rivo geen set.

Vanaf het begin van de wedstrijd was het Peelpush die het initiatief pakten en Rivo geen moment in de wedstrijd liet komen. Drie sets lang domineerde Peelpush en wist telkens na een halve set het tempo op te schroeven. Alles lukten bij Peelpush, dat vocht voor elke bal en prachtige reddingen werden afgewisseld met serveseries.

Met de duidelijke 3-0 overwinning werd het eerdere 3-2 verlies weggepoetst en een plek afgedwongen bij de laatste vier. Het programma van het ‘final four’ weekend is ook al bekend. Peelpush Heren 1 mag op zaterdag 20 februari aantreden tegen regerend landskampioen en bekerwinnaar Landstede volleybal. De wedstrijd begint om 13:00 in Topsportcentrum Almere. Naast Peelpush en Landstede strijden ook Lycurgus en Dynamo om de felbegeerde beker. Op zondag 21 februari zal om 13:00 de finale gespeeld worden tussen de heren finalisten.
Voor Peelpush de uitgelezen kans om zich dit weekend te meten met de beste van Nederland. Als enige topdivisie ploeg zal Peelpush proberen het de eredivisionisten zo moeilijk mogelijk te maken.

Al enkele jaren kijkt Heren 1 in de sporthal tegen de 2 ‘deelnemer Final Four’ vlaggen van Dames 1 aan, daar zullen zij heel binnenkort hun eigen vlag bij kunnen hangen!

Ook wil Peelpush Heren 1 via deze weg de nieuwe shirtsponsor bedanken voor de geweldige nieuwe team tenues. Berner bedankt!

We zouden bijna vergeten dat er ook nog gespeeld moet worden in de reguliere competitie. Met aanstaande zaterdag, carnaval zaterdag wel te verstaan, wordt er gespeeld tegen het altijd lastige VoCASA Nijmegen. Wordt het voor Peelpush Heren 1 de eerste keer dat zij in Nijmegen winnen sinds jaren? Laten we het hopen. De wedstrijd wordt gespeeld om 19:30 in de VoCASA-hal.

kijk hier het laaste punt van de wedstrijd terug: Facebook Peelpush Heren 1

De wedstrijdfoto's zijn geplaatst onder Tab Fotoalbum/Senioren Peelpush/Heren 1-Rivo 1 in twee delen (I) en (2) met dank aan onze clubfotograaf Wim Simons.

« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

Rabobank

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Soest Trappen

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien