Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Een lauwe soep voor Dames 2

Peelpush - VCN 4-0
(19-25, 12-25, 08-25, 12-25 )

Een lauwe soep voor Dames 2
 Afgelopen zaterdag werd de eerste thuiswedstrijd voor het vrijwel nieuwe Dames 2 gespeeld. Het sterke VCN uit Capelle aan den IJssel stond op het programma. De soep en de EK wedstrijd Nederland – Turkije vormden een goede voorbereiding om de strijd tegen de meiden uit Capelle aan te gaan. Dames 2 wist dat het een zware wedstrijd zal worden, maar met vol vertrouwen begon Peelpush aan de eerste wedstrijd van het seizoen in de Körref.

Door de sprongservices van VCN kwam de pass aan Meijelse zijde al snel onder druk te staan. Peelpush had halverwege de set meer weerstand te bieden en kwam nog bij: 19-25.
Peelpush bleef gedurende de tweede set achter de feiten aanlopen. Teveel fouten leidden tot een te grote voorsprong voor VCN, met als resultaat: 12-25.
In de derde set kon Dames 2 zich niet herpakken. Het jonge team zag ook de derde set aan hun neus voorbij glippen: 08-25.
VCN zette de puntjes op de i gedurende de vierde set. Peelpush kon helaas niet genoeg weerstand bieden en zo eindigde ook deze set in een overwinning voor de uitploeg: 12-25.

De heerlijke soep vooraf mocht dus niet baten. Misschien de volgende keer aan de biefstuk om zo nog meer energie te stoppen in de wedstrijd! Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen. 16.30 uur in de Marimbahal te Rijswijk.


« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

Gemeente Peel en Maas

Co sponsor

Lindeboom

Co sponsor

Soest Trappen

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien