Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Dames 3 tegen oude bekende

Peelpush D3 - Hajraa D1 3-1
(25-21, 25-18, 22-25, 25-21)

Dames 3 tegen oude bekende
 Vandaag stond Hajraa dames 1 op het programma, waarin een oude bekende van peelpush speelt Lindy Nabben. De verwachting was een leuke spannende wedstrijd, want Harjaa is een sterk team, zoals we ze kennen van vorig seizoen.

We starten de wedstrijd fel, enthousiast en spelen ons eigen spel. Dit zagen we terug in de 1e 2 sets. We kwamen op voorsprong, Hajraa kwam terug maar het was niet genoeg om ons spelletje te doorbreken. We haalden de 1e set binnen met 25-21 en de 2e set met 25-18.

De derde set kwamen we er niet aan toe. Hajraa kwam terug en het werd bij ons een rommeltje,we hadden niet veel meer te zeggen. Bij hen lukte alles en bij ons mislukte alles, we lieten ons hoofd niet hangen en knokte terug. Dit kwam helaas niet tot een goed einde van de set want deze set moesten we afgeven aan Hajraa met 22-25.

De 4e set was nog spannender als de 3e. Het begin verliep stroef en dit merkte we de hele set. We zagen het al aankomen maar wilde dit natuurlijk niet laten gebeuren. We vochten voor de set, we liepen tegen een achterstand aan. We hadden nog energie over, deze werd gebruikt en dit leidde tot een overwinning ook de 4e set haalde we binnen met 25-21.

Wederom een mooie wedstrijd met een goede afloop, volgende week gaan we Nuvoc opzoeken in Velhoven. Dit hoopt ook een mooie wedstrijd te worden! Tot de volgende keer.


« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

Gemeente Peel en Maas

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Rabobank

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien