Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Floor neemt afscheid van Dames 1

Floor neemt afscheid van Dames 1
Na tien seizoenen neemt aanvoerster Floor Berden afscheid van de vrouwenhoofdmacht van Peelpush. De passer-loper, afkomstig uit Horst America, kwam op 17-jarige leeftijd naar Meijel. Trainer/coach Johan Leenders: 'ik wist toen al dat ik een tot op het bot gemotiveerde speelster binnen haalde. Op haar scooter trotseerde zij weer en wind om de route naar Meijel af te leggen'. Floor groeide de afgelopen jaren uit tot een zeer waardevolle speelster die met haar gedegen en constante spel altijd voor rust zorgt in het veld. Daarnaast beschikt ze over een slim scorend vermogen en groeide zij door al deze eigenschappen uit tot een geboren leider in het veld. Niet voor niets was zij de laatste jaren teamcaptain.
Het moge dan ook duidelijk zijn dat de ploeg het als een aderlating ervaart dat Floor heeft besloten te stoppen. Floor heeft haar volleybalcarriere gecombineerd met haar opleiding tot basisarts. Inmiddels werkt zij als promovendus in het Radboud Ziekenhuis Nijmegen en het is dan (toch wel) een logische stap dat zij langzaam voorrang gaat geven aan haar maatschappelijke carriere. Floor zal nog twee wedstrijden te bewonderen zijn in het geel/blauw van Peelpush.
Naast Floor nemen ook Laura Bock en Ruth van Eennennaam afscheid van Peelpush. Laura maakt de overstap naar het Belgisch Datavoc Tongeren. Ruth is nog in gesprek met andere clubs, de verwachting is dat binnenkort bekend zal worden waar zij volgend seizoen haar opwachting zal maken.
Inmiddels hebben Marloes Vermeulen, Esther Cramer, Karin Mennen, Louise Cramer, Shannon Gerhardt, Steffie Janshen, Petri Monsewije, Lynn Blenckers, Eline Gommans en (vanuit Australie) Anke Sonnemans aangegeven hun overeenkomst met Peelpush te verlengen. Het team van Peelpush begint dus al aardig vorm te krijgen. Leenders: 'Ik ben zeer content met de blijvers, ik zie in hen allemaal speelsters die zich individueel nog kunnen ontwikkelen en daarmee dus ook het team sterker kunnen maken'.

Via deze weg nodigen we u van harte uit aanwezig te zijn bij de laatste twee wedstrijden van de Peelclub zodat u de huidige selectie nog in actie kunt zien en afscheid kunt nemen van de vertrekkende speelsters. Aanstaande zaterdag 20-04 om 16.30u speelt Peelpush de uitwedstrijd in Apeldoorn tegen SV Dynamo en een week later, op zondag 28-04 om 15.30u is Peelpush Dames 1 voor de laatste maal dit seizoen te bewonderen in de eigen sporthal De Korref. Hopelijk weet u de weg naar Meijel te vinden!

« terug naar overzicht
Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Cluster sponsor

Feroce2

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

Lindeboom

Co sponsor

Rabobank

Website sponsor

Inovamedia