Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Drie punten voor Dames 1

Drie punten voor Dames 1

Veel teams in de Eredivisie beschikken over een zeker thuisvoordeel. Zo ook Set-Up'65 dat in Ootmarsum haar thuishonk heeft en waar het heel lastig is voor de bezoekers om de punten mee naar huis te nemen. Daarom is het des te knapper dat Peelpush er zaterdagavond in slaagde om met de volle buit aan de haal te gaan. Vorig seizoen werd er nog met 3-0 kansloos verloren in het oosten van land, maar behaalde resultaten geven geen garantie voor de toekomst moet ook Set-Up'65 zich inmiddels beseffen.

Peelpush startte fel en wist veel druk te leggen op de passlijn van Set-Up'65. Hierdoor nam Peelpush het initiatief en dat werd niet meer afgegeven. De eerste set ging dus naar de ploeg uit Limburg. Het volgende bedrijf kon rekenen op een bloedstollend spannende eindfase. Setpoints over en weer en uiteindelijk wist de thuisploeg het hoofd koel te houden en bracht de stand weer op gelijke hoogte. Peelpush vond het initiatief van de eerste set weer terug en wist dit lang genoeg vol te houden zodat ze weer op voorsprong kwam. Gedurende de vierde set leek er lang op een vijfde set te worden afgestevend. Misschien was Set-Up'65 in slaap gesukkeld of misschien was Peelpush weer op tijd bij de les. Het op het eerst ogende onoverbrugbare gat werd gedicht en bracht zelfs het wedstrijdpunt op de borden. Met een goede service serie van aanvoerster Marloes Vermeulen werd de wedstrijd beslist in het voordeel van Peelpush. Met veel vreugde werd het overwinningslied ingezet dat nu dus ook heeft geklonken in De Schalm in Ootmarsum.

Volgende week zondag 26 oktober wordt er in de eigen Körref aangetreden tegen Eurosped. Hopelijk is de vechtlust ook mee terug gereisd vanuit het oosten van Nederland en kan het thuispubliek genieten van een clash op eigen bodem. U bent van harte welkom om 15.30 uur in De Körref in Meijel.

Foto (Wim Simons): aanvoerster Marloes Vermeulen (10) in actie.

« terug naar overzicht
Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

Gemeente Peel en Maas

Co sponsor

Lindeboom

Co sponsor

Jumbo

Website sponsor

Inovamedia