Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Heren 2 struikelt

Heren 2 struikelt
 Afgelopen zaterdag mocht Peelpush de ploeg uit Capelle aan den Ijssel ontvangen. De wedstrijd in Capelle werd verloren met 3-1. De wedstrijd in Capelle aan den Ijssel was een goede wedstrijd met topniveau. Peelpush had de week ervoor gewonnen van de “Roze vogels” met een moeizame 3-2. Een 3-2 winst en andere uitslagen in de poule zorgde ervoor dat Peelpush op plek negen kwam te staan. Peelpush had de laatste 3 wedstrijden op rij gewonnen en was vol goede moed om te strijden tegen de ploeg uit Capelle aan den Ijssel. VCN is een ploeg die het al jaren goed doet in de eerste divisie. Het is een ploeg met een ruime selectie en zij spelen al jaren mee in de top van de eerste divisie.

De eerste set begon slecht voor Peelpush. De pass kwam niet en scoren gebeurde moeizaam. Peelpush liep achter de feiten aan. De ploeg uit Capelle aan den Ijssel kon makkelijk los komen en creëerde een ruime voorsprong. Halverwege de set kwam Peelpush los. Peelpush kwam steeds dichterbij door goed spel. Peelpush sprokkelde nog wat extra punten door een sterk blok. Maar de foutenlast van Peelpush zorgde ervoor dat de ploeg uit Capelle aan den Ijssel voorsprong hield. Deze set werd, ondanks het goede spel dat Peelpush liet zien halverwege de set, verloren met 25-22.

De tweede set begon als een kopie van de eerste set. In de passing liet Peelpush wat steken vallen net als in de aanval. Er werd hard gevochten maar het was de ploeg uit Capelle aan den Ijssel die minder fouten maakte dan de thuisploeg. VCN kon makkelijk loskomen van de ploeg uit Meijel waardoor de thuisploeg weer achter de feiten aan liep. Peelpush maakte gedurende de 2de set veel fouten en het werd afgestraft door de ploeg uit Capelle aan den Ijssel. Peelpush verloor deze set met 25-18.

De derde set begon Peelpush eindelijk sterk. De pass en aanval begon langzaam weer goed te lopen. De ploeg uit Capelle aan den Ijssel kreeg veel moeite om de bal direct op de grond te krijgen. De thuisploeg had veel chaos in de verdediging waardoor ze moeite hadden om te scoren. Er waren veel rally's in de derde set, sommige eindigde in het voordeel van de thuisploeg en sommige niet. Uiteindelijk toen het erop aan kwam was het de scheids die voordeel gaf aan de ploeg uit Capelle aan den Ijssel. Er werden beslissingen genomen waar de thuisploeg en het publiek het niet mee eens was. Op het einde van de set was het nog spannend maar de foutenlast was te hoog aan de kant van de thuisploeg. Deze set werd verloren met 25-23.

Peelpush kon nog wel een puntje meepakken in de laatste set maar zelfs dat was tevergeefs. VCN begon sterk aan de set en de ploeg uit Meijel werd flink onder druk gezet. Passend en aanvallend gezien liet Peelpush te veel liggen. Aan het einde van de set kreeg Peelpush nog kansen om terug te komen, deze werden niet benut en VCN ging er met de winst vandoor. Peelpush verloor deze set met 25-17.

Officieel was het Peelpush tegen VCN maar vanuit de tribunes/bank/veld leek het een wedstrijd Peelpush heren 2 tegen Peelpush heren 2. Volgende week speelt Peelpush tegen Arvevo. Een belangrijke wedstrijd waar weer veel kansen liggen voor de ploeg uit Meijel.

« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Jumbo

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien