Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Een valse start voor Peelpush

Vc Weert - Peelpush 3-0
(25-18,25-18,25-16)

Een valse start voor Peelpush

Een valse start voor Peelpush

Er is al veel gezegd en over geschreven. De degradatiepoule…… wat klinkt dat toch negatief, dus vooruit….. de play-outs zijn het Limburgs kampioenschap, de spannende derby’s, de volle tribunes, de emoties bij speelsters en fans, de historie van de clubs met heen en weer geswitchte speelsters.

Dit alles moet toch heel inspirerend werken?  Nou, vandaag voor Peelpush niet.

Voor inderdaad heel goed gevulde tribunes en een lekkere sfeer begint Peelpush heel mat en voorzichtig aan de wedstrijd terwijl Weert gelijk met overtuiging en servedruk uit de startblokken komt.

Een flinke achterstand wordt halverwege de set door Peelpush ingelopen en zelfs een 13-15 voorsprong genomen. Je verwacht dat de wedstrijd dan openbreekt en dat Peelpush de matige start achter zich laat. Maar helaas, de servedruk van Weert wordt niet goed verwerkt en Weert scoort 6 punten op rij en pakt de 1e set met 25-18.

De koppen bij elkaar, dit moet toch echt anders, maar de trouwe supporter herkent de signalen dat het juist vandaag, niet de dag wordt waarop gehoopt was. De ogen stralen niet, de felheid die vandaag nodig is, en die dit team zo kenmerkt, is zoek, de servedruk komt maar niet, de twijfels bij de aanvalsballen……..  Weert blijft met lef en zelfvertrouwen spelen en dwingt hiermee ook geluk af getuige het groot aantal serves die via de netband in het Peelpushveld ploffen.

Soms kom je als team door zo’n fase heen, een lange rally winnen, een mooie score die het geloof en zelfvertrouwen weer terugbrengt. Helaas vandaag is zo’n dag waar je voelt en ziet dat het niet meer gaat gebeuren.

Via 25-18 en 25-16 worden ook set 2 en 3 verloren. Een wel heer erg valse start van de play-outs. Rekenen is nu niet meer nodig, twijfelen ook niet, de tranen in de ogen moeten vlammen worden. 3 finales te gaan waar met overtuiging gespeeld zal moeten worden om de broodnodige punten binnen te halen, te beginnen op zondag 11 maart thuis tegen Flynt Fast. 

Groetjes,

Peelpush dames 1« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Jumbo Meijel

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop