Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

VC Peelpush kijkt vooruit

VC Peelpush kijkt vooruit
13-04-2018 - VC Peelpush feliciteert haar collega Dames Teams van Flynth FAST en Nering Bögel VC Weert met hun handhaving in de Eredivisie.
Natuurlijk is het zuur voor Peelpush om na 9 jaren Eredivisie, met het Dames 1 Team teruggeplaatst te worden naar de TOP divisie. Maar dáár kan het erg jonge, erg positief ingestelde Team zich ongetwijfeld weer verder ontwikkelen.
VC Peelpush is een sterke club met veel breedtesport, een heel succevolle eigen Summa Volleybalschool en een grote groep jeugdteams met vele beloftevolle talenten. Daarom zal Peelpush blijven investeren in talentontwikkeling en in het najagen van haar sportieve ambities.

Voor het nieuwe seizoen 2018-2019 zal het Dames 1 Team weer geleid worden door hoofdtrainer/coach Johan Leenders. Naast Johan is Wilfred Jacobs aangesteld als assistent trainer/coach. Wilfred is een nieuw gezicht bij Peelpush maar ervaren en welbekend in de volleybalwereld. Roel Coenen zal aanblijven als assistent trainer.

Als Manager zal Teun Heldens zijn enthousiaste inzet voor het Dames 1 Team continueren en daarmee een gezond sportieve ambiance waarborgen.

Verder zullen in de staf Rob van der Weerden en Boukje Knops, als fysiotherapeuten hun gebruikelijke rollen blijven vervullen.

Het Heren 1 Team zal in het nieuwe seizoen onder leiding staan van hoofdtrainer/coach Johan Leenders, met Sjoerd Simons als assistent-coach en met de al jaren vertrouwde ondersteuning van Manager Christof Brabander.

Voor het Dames 2 Team is Roel Coenen aangetrokken als trainer/coach. Roel heeft bij Peelpush al zijn waarde bewezen als assistent trainer van het Dames 1 team het afgelopen jaar. Angelique Willems zal het team ondersteunen als assistent-coach.

Daarnaast zullen Angelique Willems en Johan Leenders extra uren training gaan geven aan de jeugd.

Met dit sportieve ondersteuningsprogramma toont VC Peelpush nadrukkelijk aan dat het waarde hecht aan een kwalitatieve sportieve ontwikkeling van jeugd en talenten.

Met vertrouwen gaat het Bestuur hiermee het 50-jarig jubileum tegemoet.

 

Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Rabobank

Co sponsor

De Heere van Meijel

Co sponsor

Dutch Graphic Group

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop