Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Uitnodiging volleybalcafé 23 februari: Peelpush PubQuiz

Uitnodiging volleybalcafé 23 februari: Peelpush PubQuiz
19-02-2018 - Uitnodiging volleybalcafé 23 februari 20.00 u – 22.00 u
(welke groep wint de eerste PPQ)

Al was het op het eerste volleybalcafé in januari nog niet erg druk; deze keer verwachten we een Volle bak, zeker ook omdat er een heuse Peelpush PubQuiz op het programma staat: Wie herkent de foto’s, wie weet er het allermeest van de spelregels, of welk groepje kan zich het meest herinneren over kampioenschappen, teamsamenstellingen en bijzondere gebeurtenissen.

Welk groepje wordt de Peelpush PubQuiz winnaar van februari 2018? Je hoeft je niet aan te melden……, je bent er gewoon! En….. als je er toch bent neem dan een paar vrienden en vriendinnen mee, dan wordt het pas echt gezellig en heb je meteen een leuke groep! Kom je alleen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom, wij zorgen er wel voor dat je in een leuke groep geplaatst wordt. Kijk vooraf ook eens in je fotoalbum of oude schoendoos; misschien dat je daar nog een paar leuke foto’s of anekdotes kunt vinden en breng deze mee. Dan kunnen we daar ook weer samen vanaf 20.00u van genieten!

Zoals je op de foto kunt zien was Ans Naus de winnares van onze eerste “Wie is dit”-prijsvraag. De goede oplossing: Pieter Verstappen en voor de echte Meijelnaren: Pietjes, Pérkes, Pierre, Piet zinne Piet! Ans ontving uit handen van oudvoorzitter José de Wit een mooie Peelpushsjaal; ben jij de volgende, die deze sjaal ontvangt?

Dit zijn wij.
Op de ander foto herken je zeker wel een aantal van de (oud)voorzitters van Peelpush. Zij zijn klaar om het gouden feest mee te gaan organiseren, maar daar hebben ze wel jullie hulp bij nodig. Dat kan zeker ook door hun enthousiasme over te nemen en door een bezoek te brengen aan het volleybalcafé op de laatste vrijdag van elke maand. Daar hoor je niet alleen wat er zoal georganiseerd gaat worden, maar daar zitten zij ook op jouw gouden inbreng te wachten.

Graag tot aanstaande vrijdag 23 februari in het Rabo Sportcafé!

Foto's: Wim Simons

 

Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Rabobank

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Dutch Graphic Group

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop