Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Rabobank Clubkas Campagne: stem op Peelpush!

Rabobank Clubkas Campagne: stem op Peelpush!
07-05-2018 - Peelpush neemt deel aan de Rabobank Clubkas Campagne 2018 van Rabobank Peel, Maas en Leudal.

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?
Rabobank Peel, Maas en Leudal draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 200.000 beschikbaar! Natuurlijk doet ook Peelpush mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen

Van 8 tot en met 23 mei 2018 mogen leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 200.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.
Peelpush ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Leden bepalen dus hoe de kas van Rabobank Peel, Maas en Leudal wordt verdeeld!


Oproep aan alle leden

Het is voor Peelpush belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn als jij en je familie en vrienden stemmen geven aan Peelpush. Stemmen kan via deze link: https://www.clubkascampagne.nl/pml/clubkascampagne

Alvast bedankt voor je steun!

 

Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Rabobank

Co sponsor

De Heere van Meijel

Co sponsor

Dutch Graphic Group

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop