Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Peelpush Toernooi 2018 gaat tóch door!

Peelpush Toernooi 2018 gaat tóch door!
23-02-2018 - Er komt in het weekend van 22, 23 en 24 juni 2018 tóch een Peelpush volleybaltoernooi! Eerder nog werd bekend gemaakt dat het toernooi in 2018 geen doorgang zou vinden i.v.m. onder andere de herinrichting van het gebied rondom de Meijelse Sporthal en het gebrek aan nieuwe kartrekkers. In de tussentijd hebben een aantal Meijelse ondernemers zich samen gepakt en een voorstel gedaan richting het bestuur van VC Peelpush om samen in 2018 toch een Peelpush toernooi te organiseren!

Deze ondernemers zijn: YD Security, Party-verhuur d’n Hangtafel, NGS Audiotechniek en JH Prolights, Gemeenschapshuis D’n Binger en De Heere van Meijel. Het merendeel van deze ondernemers organiseert ook jaarlijks samen het evenement ‘Peel zonder Grenzen’ in Meijel. Zij zijn ervan overtuigd dat het Peelpush toernooi ook in 2018 behouden moet blijven en gaan in samenwerking met VC Peelpush het toernooi in 2018 organiseren. Met deze samenwerking heeft de werkgroep alles in huis om het Peelpush Toernooi 2018 tot een succes te maken.

Dus noteer het weekend van 22, 23 en 24 juni 2018 in je agenda!


Meer informatie over locatie, inschrijven, feestavonden etc. volgt zo spoedig mogelijk. Blijf ons volgen via onze Facebookpagina!


Wat betekent dit voor jou als lid van Peelpush?

1. Je mag tegen iedereen die je kent met trots vertellen dat het Peelpush Toernooi dit jaar tóch doorgaat!

2. Je kunt de clubkas van Peelpush spekken door tijdens het weekend barwerkzaamheden uit te voeren. Voor iedere barvrijwilliger krijgt Peelpush namelijk een vergoeding vanuit de werkgroep! Dus geef je op als barvrijwilliger via pr@peelpush.nl!

(Mochten er leden zijn die breder mee willen helpen, denk bijv. aan wedstrijdorganisatie en velden opbouwen, de werkgroep houdt zich hiervoor altijd aanbevolen, meld je dan bij Mieke Basten via pr@peelpush.nl)

3. Je mag ook lekker zelf mee volleyballen en een feestje vieren tijdens de feestavonden met je team, vrienden/vriendinnen, collega's, buren, familie, kennissen...!

 

Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Dutch Graphic Group

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop