Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Peelpush gaat voor goud in de Vastelaovesoptocht

Peelpush gaat voor goud in de Vastelaovesoptocht
10-03-2019 - De optocht zit er al weer op en wat was het een mooi Peelpushfeestje. Met onze fantastische groep van precies 50 deelnemers gingen we voor goud! En dat goud hebben we dubbel en dwars binnen gehaald.

Wat heeft de Peelpushjeugd zijn best gedaan: de gouden “jell” was meer dan 100 keer luid te horen in de straten van het Kieveloeëteriek! Wat zagen de kinderen er prachtig geschminkt uit met die gouden pruik op, de blauw-gele beenwarmers en het jubileumshirt aan.
In nog geen twee uur kleurde Meijel geel en blauw! Dat Peelpush dit jaar iets te vieren heeft weet nu iedereen in Meijel.

“Saame dòr drééjt ’t bij Peelpush al 50 jaor um”.
Deze banner werd in de optocht meegedragen! Dat Peelpush meer dan volleybal is, dat is nu nog maar weer een keer prima aangetoond. De ouders in hun gele shirt lieten aan heel Meijel zien dat Peelpush over een heleboel Peelpushhelden beschikt!

En wat hebben een heleboel Peelpushhelden zich ingezet tijdens de voorbereiding; en meer dan een maand lang de armen uit de mouwen gestoken:
Meedenken, meepraten om het idee vorm te geven; elke Aldi in de omgeving afstroopt om genoeg blauwe en gele beenwarmers te verzamelen; om snoep of schmink in te kopen; te zoeken naar een blauw-gele kinderwagen, een rolstoel en ga zo maar door.
De deelname aan de optocht zou daarom maar half zo geslaagd zijn zonder de hulp van deze Peelpushhelden!
En tot slot wil iedereen natuurlijk graag weten of er nog veel talent op straat te vinden was. Nou dat viel een beetje tegen, zeker gezien het aantal genodigden die zich op “aswoezig” gemeld heeft op de training, maar dat zal wel komen omdat het echte talent al veel eerder voor Peelpush gekozen heeft.

 

Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Lindeboom

Co sponsor

De Heere van Meijel

Co sponsor

Jumbo Meijel

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop