Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Peel en Maas Sneeuwballentoernooi 2017

Peel en Maas Sneeuwballentoernooi 2017
27-11-2017 - Het 20e Peel en Maas-Sneeuwballentoernooi, georganiseerd door Peelpush, vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 december 2017, van 18.00 uur tot 23.30 uur in sporthal “De Körref” te Meijel. Midden tussen Kerst en Nieuw, een ideale manier avond om op een sportieve manier eens te ontspannen.

Dames 1 in de nationale eredivisie kijken is uiteraard toppie! Maar vervolgens zélf op zo’n manier een balletje hooghouden, dat is de droom van iedere volleybalrekreant die de gemeente Peel en Maas rijk is! Peelpush daagt rekreantenteams uit geheel Peel en Maas dan ook uit om deel te nemen aan dit berengezellige evenement.

Er wordt gestreefd naar een maximale deelname van 18 teams (geen jeugdteams). Buurt- en sportverenigingen binnen de gemeente Peel en Maas en deelnemende teams aan de vorige 3 binnentoernooien ontvangen een inschrijfformulier. Daarnaast biedt Peelpush ook alle bedrijven uit haar sponsorclub de mogelijkheid om aan het toernooi deel te nemen, met dit jaar opnieuw mogelijke deelname van diverse Jumbo-teams van vestigingen uit de regio. En verder?

Inschrijven
Iedereen die interesse heeft, kan zich opgeven door in een envelop een papier te stoppen met daarop de naam van het team, het adres en telefoonnummer van de contactpersoon en toevoeging van het inschrijfgeld van € 20,00 per team.

Graag deze envelop vóór 20 december a.s.  opsturen naar of in de bus bij Harrie Manders, Dorpsstraat 42, 5768 CG Meijel, of bellen: 077-4663714. Mailen kan ook: hmyn.manders@home.nl.

Er wordt in één rekreantenklasse gespeeld. In elk team moeten in ieder geval steeds 2 dames in het veld staan, terwijl eveneens in elk team slechts 2 competitiespelers mogen meedoen (maximaal spelend in de regiodivisie).
Aantrekkelijke prijzen, een wederom verrassende “sneeuwballen-wedstrijd” en de traditionele mogelijkheid om een joker, de “sneeuwman”, in te zetten! En verder: Peelpush bedenkt altijd de raarste prijzen, dus: laat u maar weer verrassen!

Uiteraard, óók alle leden van Peelpush zèlf zijn welkom met de door henzelf samen te stellen vrienden- of familieteams (let wel op bovenstaande regels m.b.t. de teamsamenstelling). Kom naar "De Körref" op 29 december, trek dat sporttenue aan, wens alle tegenstanders alvast een te gek 2018 en proef vervolgens dat sportieve succes dat u even dat ‘Dames 1-gevoel’ geeft en ongetwijfeld naar méér zal smaken!

Tot slot: deelnemende teams ontvangen geen bevestiging van hun inschrijving, maar worden voorafgaand aan het toernooi nog wel telefonisch benaderd. Maar eerst: tijdig opgeven: graag vóór 20 december! DOEN!

Bij de foto:
Het Sneeuwballenkampioenschap 2016 was voor het team van ‘Sjonne Mix’(voorgrond). Lukt het hen dit jaar weer?

Bijlage:
Zie in de bijlage de uitnodiging en schrijf je in voor dit gezellige toernooi!

 

Uitnodiging voor de 20ste editie.pdf
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Rabobank

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Dutch Graphic Group

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop