Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Nieuwjaar toespraak van de voorzitter

Nieuwjaar toespraak van de voorzitter
11-01-2019 - Tijdens de New Year Party op vrijdag 4 januari heeft onze voorzitter Wil van Oosteren een toespraak gehouden voor alle Peelpush leden en fans, deze toespraak kun je hier teruglezen:

---------------------------------------------------------

Beste Peelpush leden en Peelpush fans.

Allereerst, nogmaals, voor iedereen : een gelukkig, gezond nieuw jaar. Dat alle wensen uit mogen komen en weer vele sportieve Peelpush successen gevierd zullen worden.

Vandaag trappen we af voor een anderhalf jaar durend gouden jubileumjaar.

Zojuist heeft de jeugd, als eerste herinnering daar aan, een prachtig jubileumshirt gekregen. Speciaal is de jeugd daarvoor uitgekozen, omdat zij daarmee de start maken voor de opmaat naar een eeuwfeest in 2069, dat zij hopelijk dan samen zullen vieren met goede herinneringen aan dit gouden jubileum.

Maar eerst gaan wij samen goud vieren. Vandaag een mooie start.

Dan, voor carnavalszondag nodigen we jullie allemaal uit Méél geel en blauw te kleuren met een grootse Peelpush deelname aan de optocht in dit prachtige jubileumshirt. Voor senioren nog te koop voor slechts € 9,95 bij intekening vandaag. Later kost het € 14,95

Op 24 en 25 mei is er weer Peel Zonder Grenzen, waaraan onze jubilerende club op een of andere manier een bijdrage zal leveren. Interessant dus om met Peelpush-teams mee te doen !

Het laatste weekend van juni is er dan het Peelpush Buitentoernooi. Samen met de Hangtafel, De Heere van Meijel, YDSecurity, Joep Hofman en Niels Grol, gaat een enthousiast Peelpush-team weer een ouderwets gezellig, vernieuwd toernooi op de velden van RKMSV organiseren waarbij we jullie allemaal, zonder uitzondering, uitnodigen om deel te nemen. Daag de komende maanden al jullie sportieve tegenstanders uit, om ook op het toernooi de strijd met jullie aan te gaan. Deel inschrijf-flyers uit die binnenkort beschikbaar komen.

Op de zaterdagmiddag van datzelfde toernooi, zullen we, na afloop van de wedstrijden een groots jubileumfeest vieren, voor alle leden, zowel jeugd met hun ouders als ook alle seniorenleden met hun partners ! Ben d’r bij !

Dan worden er nog plannen uitgewerkt voor een grote reünie voor allen die de afgelopen 50 jaren lid waren, op zondag 10 november en als afsluiting op 5 juni 2020 een wine & dine avond. Details volgen te zijner tijd, maar noteer alvast de data.

Tot zover goud.

Nu over naar onze vrijwilligers, die ook goud waard zijn !


Zonder vrijwilligers geen verenigingen in Méél, dus ook geen Peelpush. Jullie, ruim 130 vrijwilligers, hebben Peelpush sámen, gebracht waar het nu is. Een, in de regio en in den lande, zeer gerespecteerde vereniging met als basis de breedtesport met veel aandacht voor talentontwikkeling, uitmondend in ambitieuse topsport-teams.

Voor actieve sporters en hun ouders, wordt vrijwilligerswerk helaas nog te vaak gezien als een last en plicht. Maar met het helpen en ondersteunen van Peelpush, zoals wij met z’n allen als vrijwilligers doen, dragen we bij aan het bieden van een veilige en aangename omgeving, waar plaats is voor zowel jonge als oudere sporters. Voor de sporters om hun ambities na te jagen en voor vrijwilligers om hun ervaringen en wijsheid te delen met die broodnodige ondersteuning. Een investering die zich terugbetaald in vriendschap en waardevolle loyaliteit aan elkaar. Onze doelstelling is dat eenieder er werkelijk plezier aan beleeft en je er altijd iets van opsteekt, door een vrijwilligersrol te spelen bij deze fantastische club die Peelpush heet. Met trots mogen jullie vandaag daarom die waarderingsbutton dragen : vrijwilligers zijn goud waard. Om daarnaast jullie allemaal te bedanken, kiezen we ieder jaar één persoon uit die namens eenieder, die waardering symboliseert. Maar voor we naar de vrijwilliger van het jaar gaan, mag ik eerst een andere speciale waardering benadrukken. Middels een landelijke enquete, is namenlijk uitgeroepen tot Clubheld van Peel en Maas : Theu Verstappen Theu, graag hierbij de bijbehorende oorkonde, mét een bloemetje van Peelpush. Tenslotte dan, diegene die namens alle vrijwilligers in het zonnetje gezet wordt , als de vrijwilliger van het jaar 2018 : Lonneke van der Heijden ! Lonneke, hoe jij je inzet voor de jeugd, met onder andere het regelen van de shirts, chapeau ! Graag bieden we je daarvoor een bloemetje aan.

Beste mensen, nogmaals, laten we sámen genieten in 2019 ! Gezondheid ! Dank jullie wel.

Wil van Oosteren.

 

Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Rabobank

Co sponsor

De Heere van Meijel

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop