Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Niveau 3.1 nog altijd ongeslagen!

Niveau 3.1 nog altijd ongeslagen!
18-12-2014 - Het laatste toernooi van het jaar op eigen bodem. ‎Maurits, Jesse, Sam en Guus staan in de overwinnings stand. Het hele seizoen zijn ze ongeslagen, elk toernooi met een eerste plaats afgesloten. Toppers dus!

‎Stravoc 3.1 was de eerste tegenstander. Even warm spelen en dat resulteerde al meteen in een 7-0 zege voor onze kampioenen.

Accretos 3.1 gaf onze jongens wat meer tegenstand in de tweede wedstrijd. Er werd door beide partijen op het randje van het veld én van het net gespeeld. Heel spannend, maar Peelpush 3.1 bleek over de sterkste zenuwen te beschikken; 4-2.

‎Na een korte rust kwamen de jongens weer tegenover Stravoc te staan. De concentratie begon wat af te nemen, maar dat gaf niks voor onze jongens van 3.1. 5-2 hoplakee.

‎De laatste wedstrijd; Accretos. Heel spannend‎ en nu enorm aan elkaar gewaagd. Weer op de randjes, lastige ballen. De jongens gaan tot het uiterste en met 5-3 winnen ze ook de laatste wedstrijd van de dag.

Dit betekent dat Niveau 3.1 ongeslagen blijft. En om dat te vieren had Lion Stammen ook nog grote snoepzakken voor de jongens als kado meegenomen!

Maurits, Jesse, Sam en Guus…. KAMPIOENEN!!


Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Graphic en Mail

Briljant sponsor

Gemeente Peel en Maas

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Rabobank

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien