Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Inschrijven Xtreme Peelpush-Peel en Maas toernooi Meijel nog mogelijk

Inschrijven Xtreme Peelpush-Peel en Maas toernooi Meijel nog mogelijk
23-06-2015 - Komend weekend komt het 29e internationale Xtreme Peelpush-Peel en Maas volleybaltoernooi er weer aan! Naast het eredivisievolleybal van Dames 1, het hoge niveau van de andere selectieteams en de Summa Volleybalschool is het toernooi één van de ‘parels van Peelpush’! Zoals altijd is sportpark De Starte de plaats van handeling. Ondersteund door haar sponsorclub en door de gemeente Peel en Maas zet Peelpush in op een fantastisch volleybalweekend, waarop net als andere jaren teams uit het eigen Meijel, Peel en Maas, geheel Nederland, België en Duitsland acte de presence geven. Het toernooi is inmiddels al prima gevuld, maar er is altijd nog ruimte voor teams die óók nog mee willen doen!

Inschrijven
Informatie over het toernooi treft men aan op de Peelpush-website www.peelpush.nl onder ‘Toernooien’. Vorige week vrijdag al bleek het aantal deelnemende teams dit jaar duidelijk hoger dan vorig jaar, maar méér is natuurlijk altijd welkom!
Online inschrijven is vanaf deze week dinsdag niet meer mogelijk, telefonisch aanmelden kan nog wel: bel met Ans of Arjan Naus, telefoon 077-4664236. Teams die al eerder zijn aangemeld, hebben reeds een bevestiging per post of e-mail ontvangen. Teams die zich nu nog aanmelden, worden mondeling bevestigd en van de nodige informatie voorzien.
Graag tot komend weekend op ons volleybalevenement: ‘Meijel móet je méé maken!!’

Commissie Xtreme Peelpush- Peel en Maas toernooi

Bij de foto: Net als in 2013 en 2014 komt het Belgische Wavoc (uit St. Katelijne Waver) met een grote afvaardiging naar Meijel: dit jaar met maar liefst 25 teams!

 

Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Feroce2

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

SNS regiobank Alterna

Co sponsor

Rabobank

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien