Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Meisjes A Peelpush Bekerkampioen Regio Zuid 2016

Meisjes A Peelpush Bekerkampioen Regio Zuid 2016
25-05-2016 - Op zaterdag 14 mei was het zover. Na een aantal solide overwinningen in de voorrondes en de halve finale, mochten onze meiden A van Peelpush het op gaan nemen tegen de kampioen van de zaterdagbeker in regio Zuid, Voltena uit Werkendam.

Deze wedstrijd werd gespeeld in Meerlo, lekker dichtbij voor de meesten van ons. Sanne, Judith, Loes, Noa, Jody, Dagmar, Lieke, Ranet, Stephanie, Julia en Nikki hadden er zin in ! Ook coach Johan en Monique waren er klaar voor dus toen, na een voorstelronde van de teams, het startsignaal klonk werd er door de meiden flink gestreden om die felbegeerde titel.

Een aantal speelsters bij Voltena waren niet aanwezig omdat zij ervoor gekozen hadden om te gaan beachen in Sint Anthonis. Hierdoor kon Voltena niet die tegenstand bieden die wij zo graag gehad hadden en waarop we helemaal voorbereid waren. Het grote voordeel, al onze speelsters kregen speeltijd en het was voor onze meiden helemaal niet moeilijk om de wedstrijd te winnen. Iedereen bleef de focus houden, taken werden goed uitgevoerd, de pass en spelverdeling liep soepeltjes waardoor tactische balletjes prima afgewisseld werden met harde slagen. Binnen 1 uur stond er 3-0 op het scorebord. Dus….bekerkampioen 2016 ! Een mooie titel, een grote beker en een leuke middag !

Meiden, een superprestatie ! Gefeliciteerd !

Op 3 juni, vanaf 19.30 uur, kunt u de meiden komen feliciteren met dit behaalde resultaat in onze Korref in Meijel.

 

Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

SNS regiobank Alterna

Co sponsor

Soest Trappen

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien