Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Kaartjes Final Four 2016

Kaartjes Final Four 2016
11-02-2016 - Goed nieuws! Na het winnen van de thuiswedstrijd tegen eredivisionist Rivo Rijssen met een duidelijke 3-0, is Peelpush Heren 1 met vlag en wimpel door naar de ‘Final Four’ voor de beker op 20 en 21 februari in Almere.

Kaartjes kopen

Om de heren een extra steuntje in de rug te geven, is het natuurlijk leuk als we met zoveel mogelijk supporters naar Almere gaan om ze aan te moedigen tijdens de halve finale op zaterdag en we hopen ook de finale op zondag!
Kaartjes zijn nu in de voorverkoop en zijn voor supporters van Peelpush zelfs met korting te verkrijgen. Wel is belangrijk dat je op tijd de kaartjes koopt.

Tarieven voor de wedstrijden zijn als volgt:

Zaterdag 20 februari
- t/m 12 jaar en 65+ €4,00
- vanaf 12 jaar €6,50

Zondag 21 februari

- t/m 12 jaar en 65+ €3,00
- vanaf 12 jaar €5,00

Het kopen van de kaartjes kan door een E-mail te sturen naar Ivo Naus op E-mail adres ivo.naus@gmail.com. Hij zal je dan meer informatie toesturen hoe je online je kaartje zelf kunt kopen en printen. 
Vermeld in de mail je naam en je telefoonnummer. Meer dan één kaartje reserveren? Dat kan. Dan per persoon naam en telefoonnummer doorgeven.

Een kaartje kopen voor zaterdag is voldoende. Op vertoon van het kaartje van zaterdag kan je ook op zondag tegen gereduceerd tarief kaartjes verkrijgen aan de kassa in Almere.

Almere, here we come!

 

Poster_FinalFour2016 druk.pdf
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

SNS regiobank Alterna

Co sponsor

Graphic en Mail

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien