Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Jongens niveau 3.1

Jongens niveau 3.1
14-09-2014 - De kop is eraf, het seizoen is geopend, het eerste (oefen)toernooi achter de rug.

Sporthallen Piushof was the place to be op zaterdagochtend 13 september.

Nog geen training genoten en gekleed in eigen witte shirts en korte broeken betrad het sterrenteam 3.1 de speelveldarena. Het was allemaal nog wat wennen. En de spelregels in niveau 3 zijn toch wat lastiger dan gedacht.

Maar Maurits, Sam, Jesse en Guus lieten zich niet van slag brengen. Vol vertrouwen en heel veel goede zin gingen ze de eerste wedstrijd in. Vanaf het eerste moment gingen de jongens in de aanval en dat resulteerde al meteen in een overwinning. Enkele leiders van Peelpush waren aanwezig om hier getuige van te zijn en dat vonden de jongens wel heel erg leuk!

Ook de tweede wedstrijd werd moeiteloos gewonnen. De derde wedstrijd van de dag bleek aanzienlijk lastiger. Een goed getrainde tegenstander wist ons sterrenteam op het laatste moment af te troeven en er met de overwinning vandoor te gaan. Jammer, maar de jongens herpakte zich meteen en de laatste tegenstander van de dag moest zich gewonnen geven.

Met één verloren en drie gewonnen wedstrijden ging het sterrenteam huiswaarts, klaar voor het komende seizoen, klaar voor veel plezier en sportiviteit.


Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

Lindeboom

Co sponsor

Jumbo

Website sponsor

Inovamedia