Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Peelpush 3.2 kampioen!

Peelpush 3.2 kampioen!
16-01-2017 - Zondag 18 december was het dan zover. Jill, Maren, Nina en Gijsje hadden het laatste toernooi van 2016. En dat was toch best wel spannend. Tot nog toe waren we namelijk op alle toernooitjes eerste geworden. Maar nu moest het ook dit laatste toernooi gebeuren. We begonnen de eerste wedstrijd tegen Hovoc. Er werd heel geconcentreerd en goed gespeeld. En we liepen al snel uit naar een flinke voorsprong en wonnen uiteindelijk met 7-0. Ook onze tweede wedstrijd tegen Athos verliep soepel. De onderhandse passes kwamen erg mooi aan. Zelfs een paar mooie duikballen werden mooi gepakt. De tweede wedstrijd werd uiteindelijk ook dikverdiend gewonnen.
Nu brak de laatste wedstrijd aan. We speelden weer tegen Athos (wel een ander team). Het belangrijkste voor deze wedstrijd was toch om geconcentreerd te blijven , nou en dat bleven de meiden. Ook deze wedstrijd werd gewonnen en daarmee was het feestje compleet. De vreugde dans werd ingezet. Nu op naar de prijsuitreiking. Toen onze poule aan de beurt was schrokken de meiden toch wel even. De omroeper begon te vertellen :
Op de vierde plek is geëindigd Athos, op de derde plek is geëindigd Peelpush 3.2........de meiden keken lijk wit. Dit klopt toch niet hoe kan dat nu we hebben toch alles gewonnen??? De coach van een van de teams melde al snel bij de leiding dat er waarschijnlijk iets mis was gegaan omdat Peelpush alles had gewonnen. De omroeper nam de microfoon weer tot zich en riep nu om:
Op de eerste plaatst is geëindigd
PEELPUSH 3.2.
Jill, Maren, Nina en Gijsje jullie hebben het echt super gedaan. Proficiat. Jullie zijn echte kampioenen

 

Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

Extreme

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Graphic en Mail

Website sponsor

Inovamedia

Media sponsor

Gezien