Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Het volleybalcafé (Dat mag je niet missen!)

Het volleybalcafé (Dat mag je niet missen!)
23-12-2017 - Op 27 juni 2019 is het precies 50 jaar geleden dat Peelpush werd opgericht. Tijd om samen met jou een Peelpushfeestje te gaan vieren. Een commissie van oud-voorzitters is al gestart met de voorbereiding van dit gouden jubileum en zij willen jou daar graag bij betrekken. Zij zijn o.a. gestart met het verzamelen van fotomateriaal en (e-mail)adressen. Wil jij als lid of oud-lid meedenken, kom dan op de laatste vrijdag van elke maand naar “ons” volleybalcafé in de sporthal de Körref en breng foto’s, filmpjes, herinneringen en mooie verhalen mee, die je met iedereen wilt delen. De eerste bijeenkomst is gepland op 26 januari 2018 om 19.30u.

Wie is dit?
Ook zullen er voor elke bijeenkomst op de website en op facebook (team)foto’s en een foto van een (oud)lid geplaatst worden met de vraag: “wie is dit?” Het goede antwoord wordt op de bijeenkomst bekend gemaakt en de winnaar wordt dan, als die aanwezig is,(en dat is die natuurlijk!) in een blauw-geel zonnetje gezet!

Digitale foto’s, mooie herinneringen, oplossingen van de prijsvraag en leuke ideeën kun je nu al kwijt op peelpush50jaar@gmail.com

 

Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Lindeboom

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Jumbo Meijel

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop