Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Foto's New Year Party aftrap jubileumjaar

Foto's New Year Party aftrap jubileumjaar
14-01-2019 - Volleybalvereniging Peelpush uit Meijel is stevig op weg naar haar 50-jarig jubileum. Met als oprichtingsdatum 27 juni 1969 en dus als officiële ‘verjaardag’ 27 juni 2019, gaat de club haar jubileumfeest uitstrijken over de periode januari 2019 t/m juni 2020. Het startschot werd op vrijdag 4 januari gegeven tijdens de New Year Party in Sporthal De Körref. 

Speciaal vanwege het 50-jarig jubileum is door clubstylist Johan Leenders een jubileumshirt ontworpen dat in één oogopslag de geschiedenis van de club vertelt. Van de plaatselijke, uit ‘de Peel’ ontsproten vereniging tot het provinciaal en ook landelijk bekend volleybalbolwerk waar Peelpush al meerdere seizoenen voor staat.

In een tijdsbestek van anderhalf jaar staan er tal van activiteiten gepland die een gouden laagje krijgen, waarvan uiteraard het Peelpush-buitentoernooi precies in de periode van de eigenlijke jubileumdatum valt. Een jubileumcommissie is al langere tijd bezig te achterhalen wie in al die 50 jaar lid is geweest van Peelpush, om op die manier jong en oud bij de jubileum-festiviteiten te betrekken.

Voor vragen of opmerkingen over het jubileum kan er contact opgenomen worden met de jubileumcommissie via peelpush50jaar@gmail.com.

Bijschrift foto: Peelpush jeugdleden vieren de aftrap van het jubileumjaar op 4 januari in het nieuwe jubileumshirt.

Bekijk alle foto's die gemaakt zijn tijdens de New Year Party door Wim Simons onder Fotoalbum > Algemeen Peelpush of klik hier!

 

Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Gemeente Peel en Maas

Co sponsor

De Heere van Meijel

Co sponsor

Dutch Graphic Group

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop