Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

De Lieselotjes Sneeuwballenkampioen 2018!

01-01-2019 - Op het 21e Sneeuwballentoernooi van Peelpush voor recreatieve volleybalteams op zaterdag 29 december kwam familieteam De Lieselotjes na een spannende wedstrijdreeks als winnaar uit de bus. In de finalewedstrijd werd met 2-0 gewonnen van het schoolteam van Den Doelhof, dat daarmee de eigen prestaties van alle eerdere deelnames overtrof. Het vriendenteam van De Krokodildo’s veroverde de 3e plaats door winst op Good Geregeld.

De 15 deelnemende teams lieten een duidelijke stijging van het niveau van het vrijetijdsvolleybal zien. De speelvreugde en -spanning was dan ook groot! En dat gold niet alleen voor het volleyballen op zich. Ook het traditionele ‘Sneeuwballengooien’ werd met veel enthousiasme gespeeld. Alléén onderhands spelen bij het ‘Kaats-spel’, bleek een kolfje naar de hand van de teams van 1-2-3 Hè toch, de Boshover Bulls 2 en De Krokodildo’s, waarbij het laatste team na loting met de Sneeuwballenprijs ging strijken.

Het team van De Heere van Meijel veroverde als debuterend deelnemer de Pannenkoeken-prijs, een prijs die eens te meer laat zien dat bij Peelpush niet alleen de winnaars voorop staan, maar dat ook teamspirit en sportiviteit hoog in het vaandel staan. Het team van de Peelpush-parents, een groep van ouders van huidige én toekomstige Peelpush-talenten, ontving tot slot de Peelpush-goes-50’-prijs, een knipoogprijs richting het naderende 50-jarig jubileum van de vereniging.

De datum voor het 22e Sneeuwballentoernooi kan al in ieders agenda genoteerd worden: zaterdag 28 december 2019. Een toernooi dat zeer zeker in het teken zal staan van 50 jaar volleybal in Meijel!

 

Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Gemeente Peel en Maas

Co sponsor

De Heere van Meijel

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop