Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Website voor de jeugd is weer bijgewerkt en meer info voor leden, ouders en coaches beschikbaar

Website voor de jeugd is weer bijgewerkt en meer info voor leden, ouders en coaches beschikbaar
19-09-2017 - We hebben ons best gedaan om informatie voor leden, ouders en coaches overzichtelijker aan te bieden. Daarvoor hebben we een boekje gemaakt, graag lezen! Er is ook weer een kalender met daarin de al bekende datums van trainingen en activiteiten. Beide zijn beschikbaar via de link in dit nieuwsbericht maar zullen ook via de website onder www.peelpush.nl/jeugd-info beschikbaar komen. Op het web zullen we steeds nieuwere versies plaatsen zodra ze beschikbaar zijn. Blijf de agenda checken!

De nieuwe samenstelling van de jeugdcommissie met contactpersonen en emailadressen staat nu op: www.peelpush.nl/commissies. En algemene jeugdinfo is te vinden op: www.peelpush.nl/jeugd-info.

Verder zijn de teamsamenstellingen, coaches en trainingstijden en trainers per team nu op: www.peelpush.nl/jeugd. Nu nog mooie foto’s van ieder team, maar daar wordt al aan gewerkt, wordt vervolgd…..!

Als jullie nog suggesties voor info via de website of nieuwsberichten hebben hoor ik het graag via jeugdnieuws@peelpush.nl. Een teamstukje insturen is ook leuk, laat maar komen…..!

Groeten Lilian Hendriks

Downloader hieronder de jaarkalender en het informatieboekje

 

Jaarkalender Jeugd 2017-2018.pdf
Informatieboekje Peelpush 2017-2018 jeugdleden, ouders en coaches.pdf

« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

D'n Hangtafel

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Co sponsor

Jumbo Meijel

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop