Volleybalvereniging Vershuys.com Peelpush Meijel

Meisjes C door naar de bekerfinale!

Meisjes C door naar de bekerfinale!
12-03-2018 - Afgelopen zondag, speelde niet alleen Dames 1 tegen Flamingo’s maar moesten ook 8 echte Meijelse dorskes tegen de Meiden C van Flamingo’s spelen voor een plaats in de grote beker finale in Capelle a/d Ijssel. De tegenstander was inmiddels al een hele goede bekende voor ons. In de competitie werd hier al door het competitie team 2 keer met 4-0 verloren, op de 1e ronde op de NOJK nipt met 2-0 en paar weken geleden 1-1 gelijk in de halve finales van de NOJK. Met die laatste wedstrijd nog goed in gedachten was het vertrouwen gegroeid dat Flamingo’s te pakken was, maar dan moest er wel scherp gespeeld worden.

Zo gezegd zo gedaan….., niet dus: 1-7 binnen 5 minuten… maar onder leiding van Pim Volmer werden de eerste ballen binnen gemept, en was de inhaalrace in gang gezet. En een spannende race zou het worden! De eerste set werd er uitgelopen tot 23-22 maar met 25-27 ging de set naar Flamingo’s. De koppies gingen niet neer.. maar werden verbeten! Die set mocht dan wel verloren zijn, maar op die eerste 5 min na was het 24-20 zijn geweest…. In volle overtuiging werd er nog een tandje bijgezet en werd in een zeer rap tempo met 25-13 de stand gelijk getrokken.

1-1 en de 3e set kon beginnen. Flamingo’s kreeg meer en meer vat op de aanvallen, en leken naar een setwinst te kruipen. Echter 21-23 werd 23-23, en het spel golfde op en neer. Met blokpunten aan allebei de kanten werd een setwinst voorkomen, maar trokken wij op 28-27 aan t langste einde…. 29-27.

In de 4e set werd al snel een voorsprong genomen, Flamingo’s leek aangeslagen, maar bleef aanhaken, en met 23-20 was de setwinst bijna in zicht, echter door een paar zeer goede services trok Flamingo’s het weer helemaal gelijk. 23-23, maar met een paar geweldige rally’s werd dan toch die laatste punten binnengeslagen. 25-23 en 3-1 winst!! Winnaar van de “zondag-bekertoernooi” en door naar de grote bekerfinale in Capelle a/d Ijssel!

12 mei is de finale dag!
Een ontzettend knappe teamprestatie! Imke, Robin, Saffira, Pleun, Lynn, Pim, Isa en Lieke… geweldig gedaan!

 


« terug naar overzicht
Boeken Kopen

Boeken Kopen

Cluster sponsor

YD Security

Briljant sponsor

Gemeente Peel en Maas

Co sponsor

De Heere van Meijel

Co sponsor

Verhuurbedrijf Lumar

Website sponsor

Sponsorkliks

Media sponsor

Webshop